Cum descarci poze de pe instagram
Cum descarci poze de pe instagram

Probabil te întrebi cum poţi să descarci poze de pe instagram iar astăzi îţi voi prezenta un tutorial util despre acest lucru pentru a-ţi face viaţa mai uşoară atunci când vrei ca o anumită imagine de pe un cont de instagram să fie stocată pe dispozitivul tău.

Acest tutorial este util şi pentru clipuri video nu doar pentru imagini şi poze pe care le doreşti a fii descărcate, totul este scurt şi al obiect, vom face acest lucru cu ajutorul unei aplicaţii.

Cum descarci poze de pe instagram pe Android

FastSave for Instagram este o aplicaţie pentru instagram ce te va ajuta să descarci pozele şi imaginile de pe instagram fără bătăi de cap, totul este foarte simplu şi intuitiv, trebuie să urmaţi doar paşii de mai jos.

Pași de utilizat:
1. Porniți aplicația FastSave și deschideți Instagram.
2. Intraţi pe o fotografie sau video şi apăsaţi pe „copy share url”
3. Fotografiile sau videoclipurile vor începe descărcarea automată.

După cum puteţi vedea totul este foarte simplu şi uşor pe Android, să trecem la iOS.

Cum descarci poze de pe instagram pe iPhone / iOS

Pe iPhone putem folosi această aplicaţie, practic este aceiaşi şi fără bătăi de cap puteţi folosi acelaşi proces ca pe Android, totuşi trebuie să fiţi foarte atenţi pentru că în anumite situaţii telefonul dumneavoastră nu vă va oferi permisiunea să descărcaţi, aplicaţia va fi detectată ca nefiind sigură.

Paşi de utilizat: La fel ca şi la Android, porniţi aplicaţia, deschideţi instagram apoi când intraţi pe poza sau un video la share daţi pe copy share url iar aplicaţia respectivă vă va descărca automat imaginea sau poza pe care o doriţi.

Cum descarci poze de pe instagram pe PC

PC-ul este foarte folosit iar metoda prezentată de mine este disponibilă şi pe Mac, nu contează PC să fie, fie el desktop, linux sau alt sistem de operare.

Metoda prezentată la PC este disponibilă şi pe Android şi iOS, doar că vă trebuie un browser, deci vă recomand la celelalte să urmaţi paşii care sunt cei mai uşor de folosit.

  • Intrăm pe Instagram şi copiem adresa url la o poză ce ne interesează.
  • Intrăm pe acest site
  • Punem adresa url la poza selectată şi apoi apăsaţi pe download.
  • Poza dumneavoastră se va descărca în PC.

Acestea sunt metodele verificate de mine care merg în momentul actual, tu ce metode de a descărca imagini/poze de pe instagram foloseşti?

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.