GhiduriTehnologie

Cum funcționează comunitățile WhatsApp | super grupuri

Știți cum funcționează comunitățile WhatsApp? Noua funcție de messenger seamănă cu un super grup și își propune să aducă oamenii împreună sub aceeași structură pentru a face comunicarea mai eficientă, pe lângă adăugarea de instrumente avansate pentru administratori.

Ce sunt comunitățile WhatsApp?

Comunitățile WhatsApp amplifică viziunea grupurilor pe care le cunoaștem și le folosim în messenger în fiecare zi. Acum, este posibil să se formeze grupuri de oameni în comun pentru a-i menține în același mediu și grupuri mai mici pentru alte subiecte specifice.

Cum funcționează comunitățile WhatsApp

Adică, administratorii unei comunități pot trimite notificări tuturor participanților, precum și pot crea și controla grupuri interne. Acest lucru poate fi foarte util pentru persoanele care se ocupă de managementul oamenilor, cum ar fi directorii de clădiri, proprietarii de magazine, directorii de școli, pentru a trimite notificări importante și pentru a îmbunătăți productivitatea.

Cum funcționează comunitățile WhatsApp

Unele dintre funcțiile comunității care pot fi incluse în alte funcții WhatsApp includ:

  • Reacții: este posibil să reacționezi cu emoji-uri în bulele de mesaje trimise de alte persoane;
  • Mesaje șterse de administratori: administratorii unei comunități pot șterge mesaje de la orice participant;
  • Partajare de fișiere mai mari: WhatsApp permite utilizatorilor până la 2 GB să încarce proiecte, activități și alte fișiere;
  • Apel vocal cu mulți participanți: puteți efectua un apel vocal cu până la 32 de persoane.

Este important de menționat că Comunitățile WhatsApp sunt, de asemenea, private cu tehnologie de criptare end-to-end. Astfel, chiar și grupurile de interese mici pot conta pe confidențialitatea pe care messengerul o pune la dispoziție în conversațiile cu alte persoane.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef la Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment, ştiinţă şi jocuri video. A fost fondator și redactor-șef la BetIT (2014-2018), iar din 2019 conduce Geeki.ro, un portal de știri IT&C și articole despre Hi-Tech și gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare