Ghiduri

Cum îmi pot ascunde imaginea de profil față de o persoană de pe WhatsApp?

WhatsApp este în continuare una dintre cele mai populare aplicații de comunicarea printre rețelele de socializare. Cu toate acestea, devine din ce în ce mai dificil să separăm datele noastre personale de datele publice. Așa că uneori avem nevoie de mai multă intimitate, de exemplu, dacă dorim să ne ascundem poza de profil de un contact de pe WhatsApp. De asemenea, s-ar putea să fi decis să nu o arătați nimănui, ceea ce reprezintă o altă alternativă viabilă. Astfel, în acest articol vă vom spune cum și ce să faceți în această privință.

Cum se stabilesc setările de confidențialitate pentru poza mea de profil pe WhatsApp?

Observăm din ce în ce mai des că conținutul pe care îl împărtășim cu familia, prietenii sau colegii de serviciu este adesea foarte diferit. Acesta este motivul pentru care uneori simțim nevoia să ne ascundem poza de profil de toate contactele noastre din WhatsApp. Vă vom arăta acum cum să faceți acest lucru.

  • În primul rând, trebuie să vă conectați la WhatsApp pe dispozitivul Android. Acum, scrollați până la pagina principală și apăsați pe pictograma Settings (Setări).
  • Apoi, alegeți varianta Cont. În continuare, faceți click pe elementul Privacy (Confidențialitate).
  • În ecranul următor, faceți click pe imagine. Veți observa că se va deschide o fereastră în care puteți alege între diferitele alternative: Everyone (Toată lumea), My contacts (Contactele mele) sau No one (Nimeni). În acest caz, veți putea alege între opțiunile pe care le preferați, cea care vi se potrivește cel mai bine. Conform acestui lucru, doar persoanele care doriți vă vor vedea fotografia de pe WhatsApp, altfel, niciuna.

Metode pe care le poți folosi pentru a-ți ascunde poza de profil față de cineva pe WhatsApp

Această platformă vă oferă posibilitatea de a alege dacă doriți să vă ascundeți poza de profil în chat, astfel încât nimeni să nu o poată vedea. De asemenea, doar contactele dvs. o pot vedea sau poate fi afișată tuturor. Aceasta este o măsură utilizată pentru a vă oferi mai mult control asupra vieții private:

În primul rând, puteți șterge persoana în cauză din agenda telefonului, iar astfel persoana respectivă nu mai poate vedea poza dvs. de profil. Acest lucru se datorează faptului că ați selectat deja să fie vizibil doar pentru contactele dvs. și această persoană nu mai este în lista dvs. Dacă mai târziu doriți ca acel utilizator să vă poată vedea din nou poza de profil, este suficient să îl adăugați din nou în agenda telefonică, deoarece nu trebuie să modificați nimic în setările WhatsApp.

Există și o altă modalitate de a împiedica ca poza de profil să fie văzută de cineva care nu doriți să o vadă. Fără a o scoate din lista de contacte. Procedura este următoarea:

  • În primul rând, conectați-vă la WhatsApp de pe telefonul mobil sau de pe site și faceți click pe „Settings”.
  • În continuare, alegeți opțiunile „Account” (Cont) și „Privacy” (Confidențialitate).
  • Faceți click pe „Image” și activați „My contacts”.
  • Accesați chat-ul utilizatorului căruia doriți să îi ascundeți poza de profil din aplicație și apăsați pe numele acestuia.
  • Dați click pe „Edit” și puneți cifra „31” înaintea numărului de telefon. Adică, 31 și restul cifrelor ale numărului de telefon mobil.
  • Acum, contactul respectiv nu va mai putea să vadă poza dvs. de profil WhatsApp. Astfel, nu veți pierde numărul acelei persoane. O puteți vedea în locul unde era numele lor.

Marian Mărian

Marian este un adept al culturii geek și prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button