Ghiduri

Cum poti achizitiona domenii .ro gratuite?

Un mic ghid pentru a putea cumpara domenii mai ieftine

Tot mai multe intrebari despre cum putem avea domenii .ro mai ieftine apar pe forumuri si pe grupurile de pe retelele de socializare dedicate optimizarii SEO sau hosturilor web.

Astazi voi vorbi pe scurt, si la obiect despre acest lucru, achizitionarea unui domeniu .ro include o taxa anuala de obicei aceasta este intre 7 si 11 euro, depinde de unde doriti sa achizitionati acest lucru, in cele din urma puteti totusi sa platiti doar hostul iar domeniul sa fie gratuit.

Cele mai multe site-uri de hosting au in oferta faptul ca daca achizitionati un web hosting cu plata pe un an de zile, primiti automat domenii .ro gratuite, bineinteles, nu mai multe.

Spre exemplu, la mxhost, chiar si la cel mai mic plan de gazduire, la plata pe un an de zile, adica la 12 luni aveti un domeniu .ro sau domeniu .eu. gratuit.

Nu doar la mxhost aveti aceasta oferta dar si la alte firme de gazduire precum hostico, acum este la alegerea dumneavoastra de unde va alegeti cel mai bun hosting si puteti achizitiona si un domeniu gratuit, prin faptul ca platiti doar un hosting pentru 12 luni.

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asemantor
Close
Back to top button
Close