Cum poti face o video conferinta pe WhatsApp
Cum poti face o video conferinta pe WhatsApp

Cum poti face o video conferinta pe WhatsApp. Wapp tocmai a lansat funcția de apelare video în grup pentru toți utilizatorii. Până de curând, a fost necesară versiunea beta a aplicației pentru a avea acces la această funcționalitate. De acum, este disponibil atât pentru Android cât și pentru iOS.

Utilizarea noii funcții este destul de simplă. Consultați pas cu pas acest tutorial:

1. Deschideți conversația cu unul dintre contacte și porniți un apel video, ca de obicei

Cum poti face o video conferinta pe WhatsApp
Cum poti face o video conferinta pe WhatsApp

Alegeți unul dintre persoanele de contact care vor face parte la apelul video de grup și deschideți conversația cu el. Pentru a include pe alții în apel, trebuie să începeți mai întâi un apel video cu unul dintre contacte.

2. Adăugați alte contacte la apel

31104751168013

Când persoana răspunde la apel, trebuie să atingeți simbolul „+” din colțul din dreapta sus al ecranului (evidențiat în imaginea de mai sus) pentru a selecta alți contacte care vă vor alătura.

3. Selectați pe cine doriți să adăugați la apel

31104851512014

După pasul anterior, se va deschide o fereastră cu contactele dvs. Acolo, puteți alege care persoane vor fi invitate să se alăture apelului în curs. Deocamdată, există o limitare a grupurilor de până la patru persoane.

4. Continuați apelul normal

31104938183015

Odată ce persoanele sunt adăugate la apel și răspund la apel, nu trebuie să faci altceva. Ecranul va fi împărțit în trei sau patru, în funcție de numărul de contacte din apel. De acolo, puteți continua conversația la fel de normal.

Urmărește-ne pe Google News Google News

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.