Cum recuperezi mesajele sterse de pe Android

Mesajele sterse de pe telefoanele Android. Cu toții am șters ceva important, apoi am avut nevoie de el…
mesajele sterse

Mesajele sterse de pe telefoanele Android. Cu toții am șters ceva important, apoi am avut nevoie de el sau am deteriorat telefonul și am pierdut date cruciale. Din păcate, uneori acest lucru se întâmplă cu mesajele noastre text și, dacă aveți un Android, este posibil să fie aproape imposibil să le recuperați. Iată ce puteți încerca să salvați mesajele text șterse și, mai important, ce puteți face pentru a nu se mai repeta.

De ce este greu sa recuperati mesajele sterse de pe Android?

Este dificil și, în unele cazuri, imposibil, să recuperati mesajele șterse din cauza modului în care Android gestionează datele text. Din păcate, nu există niciun loc precum reciclarea pe Windows sau coșul de gunoi de pe Mac, unde păstrează fișierele șterse pentru o anumită perioadă de zile înainte de a le șterge cu adevărat. Nu există niciun fel de funcție de „anulare” pentru o ștergere după ce ați terminat.

Ce puteți încerca să faceți este să restaurați datele din locația pe care Android a plasat-o pentru ștergere, in care nu puteti ajunge prin mijloace normale. Și dacă citiți acest articol pe același telefon din care tocmai ați șters textul, s-ar putea să nu aveți deja noroc. Pentru a fi clar, acest lucru nu este garantat și datele pot fi șterse deja.

Totusi, hai sa nu ne intristam deja si sa incercam!

Ce putem face prima oara?

În primul rând, trebuie să încercați și să păstrați datele. Dacă tocmai ați șters mesajele, puneți telefonul în modul avion imediat, ținând apăsat butonul de pornire și selectând modul avion în meniul care apare.

De asemenea, nu ar trebui să utilizați camera, să înregistrați audio sau să creați altfel de date noi care ar putea suprascrie mesajele.

După ce ați făcut acest lucru, ar trebui să verificați dacă datele relevante de care aveți nevoie au fost păstrate în altă parte.

Daca tineti legatura cu persoana a carei mesaje sunt importante, puteti vorbi cu aceasta pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie.

Daca cele de mai sus nu sunt potrivite pentru dumneavoastra si nu merge poate aveti noroc iar de curand telefonul dumneavoastra a facut un backup de rezerva, puteti solicita o restaurare completa iar mesajele dumneavoastra este posibil sa reapara.

Vestea proastă este că daca acești pași nu funcționează, nu există nici o modalitate ușoară și, cu siguranță, nu există o modalitate garantată de a restabili mesajele prin software.

Recuperarea mesajelor pe Android cu software

Pe internet sunt o multime de software ce va promit recuperarea mesajelor text insa eu nu vreau sa fac vre-o reclama la unul dintre aceste programe, nu am testat sa va spun care sunt cele mai bune, insa puteti incerca, puteti cauta si programe gratis de acest fel, eu nu garantez ca acest lucru va merge 100% insa intr-adevar din parerile internautilor vedem ca programele de acest fel sunt capabile sa recupereze o parte din date.

Recuperarea mesajelor sterse Android cu aplicatii.

Puteti sa descarcati o serie de aplicatii Android care va pot ajuta in recuperarea mesajelor sterse.

Undeleter Recover Files & Data

Pasul 1 : descărcați aplicația oficială din Google Playstore .

Pasul 2 : Dimensiunea fișierului aplicației este de numai 8,3 MB și nu va consuma mult spațiu după instalare.

Pasul 3: Asigurați-vă că citiți permisiunile pe care aplicația vă solicită si să le acordați.

Pasul 4: Asigurați-vă că citiți politica de confidențialitate„ Undeleter Recover Files & Data Data ” a aplicației, deoarece dezvoltatorul aplicației colectează datele dvs., apoi o vând unei companii terțe de publicitate.

Pasul 5: După ce apăsați pe „ confirmare ”, pagina următoare vă va solicita să dați acces la root sau să faceți clic pe „ Următorul ”.

Pasul 6: aveți trei opțiuni și puteți da clic pe Restaurare fișiere, Restaurare date și Shred. Trebuie să atingeți restaurarea datelor pentru a recupera SMS-urile șterse.

Pasul 7: Trebuie să selectați „ Stocare internă ” din cauza fișierelor temporare SMS stocate în memoria dvs. internă.

Pasul 8: Aplicația începe să scaneze fișierele recuperabile temporare SMS.

Pasul 9 : Fișierele temporare SMS vor apărea pe ecranul dvs. atingeți pentru a recupera mesajele sterse.

Rețineți că nu orice SMS poate fi recuperat, dar rata de succes este de 60%, iar dacă fișierul nu se restabilește, atunci îl vizualizați cu aplicația.

Întotdeauna am încurajat cititorii noștri să-și protejeze fișierele și să creeze o copie de rezervă. Există o zicală populară „ Protecția este mai bună decât vindecarea. “ Acest lucru va va proteja de mesajele sterse.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE