Cum sa activati modul intunecat (dark mode) pe Facebook in varianta desktop
Cum sa activati modul intunecat (dark mode) pe Facebook in varianta desktop

Facebook a lansat în sfârșit un nou mod întunecat pentru versiunea desktop, împreună cu un nou design. Compania a prezentat-o prima dată la conferința F8 de anul trecut.

Conform raportului TechCrunch, Facebook a început testarea funcției în octombrie 2019, iar feedback-ul pozitiv a dus la lansarea oficială. Probabil a fost critica pentru aspectul neintuitiv al Facebook care a dus la apariția tehnologiei pentru simplificarea platformei sale în ultimii doi ani. De asemenea, a promis că își va simplifica aplicațiile.

Noul design Facebook

Noua funcție de design Facebook simplifică navigarea prin adăugarea de file pentru Marketplace, grupuri și vizionare în partea de sus a paginii de pornire. Pagina de start Facebook se încarcă mai rapid în comparație cu designul anterior. Noile machete și fonturile mari facilitează citirea paginilor.

Crearea de pagini, evenimente, anunțuri și grupuri poate fi accesata rapid pe Facebook. Mai mult, utilizatorii pot vedea o previzualizare înainte de a o partaja pe mobil.

Cea mai mare caracteristică a noului design Facebook este noul mod întunecat pentru versiunea desktop a platformei. Modul întunecat Facebook poate fi pornit sau dezactivat vizitând setările din meniul derulant. Dark mode reduce strălucirea ecranului și protejează ochii de ecranul luminos.

Activați modul intunecat pe Facebook, versiunea desktop.

  • Deschide Facebook pe Google Chrome.
  • Atingeți butonul derulant de meniu situat în colțul din dreapta sus al paginii de pornire.

  • Veți vedea o opțiune care spune „Switch To New Facebook.”.

  • Atingeți-l
  • Acum, bucurați-vă de noul design Facebook împreună cu modul întuneric

Noul design va apărea pe pagina principală Facebook. Cu toate acestea, modul întunecat poate fi utilizat conform cerințelor utilizatorului. De acum, utilizatorii Facebook pot trece din nou la modul clasic, din nou din meniul derulant din colțul din dreapta sus. Cu toate acestea, opțiunea va dispărea probabil, deoarece mai mulți utilizatori trec la noul aspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.