noua reactie facebook
noua reactie facebook

Facebook a introdus capacitatea de a adăuga reacții la postări în 2016, permițându-le utilizatorilor să aprecieze sau să-și exprime dragostea, râsul, tristețea sau furia la o postare. Și acum există o reactie noua pe care il puteti revendica. Având în vedere coronavirusul, Facebook a adăugat o reacție de îmbrățișare pentru a aduce un pic de pozitivitate și de sprijin pe fondul pandemiei.

A fi închis înseamnă că mulți oameni din întreaga lume nu pot avea niciun contact cu cei mai apropiați prieteni și familie. Covid-19 a limitat întreaga interacțiune umană și, prin urmare, aproape toata lumea este izolata.

Singurul mod prin care suntem capabili să comunicăm cu orice prieten sau familie care nu locuiesc în propria gospodărie este prin contact virtual.

Și pentru a aduce un pic mai multă iubire și pozitivitate într-un timp atât de întunecat, Facebook a decis să adauge două reacții noi pentru a răspunde la postările prietenilor și familiei tale și să le arati un pic de dragoste și sprijin.

Ce este reactia „grija” de pe Facebook.

Facebook lansează două reacții separate de „grija” pentru Facebook și Messenger, pentru a le permite utilizatorilor să își împărtășească dragostea cu ceilalți pe fondul pandemiei coronavirusului.

O reacție este un emoji care îmbrățișează o inimă, care poate fi folosit pentru a reacționa la postările de pe Facebook. Cealaltă este o inimă roz și violet pentru a reacționa pe Messenger.

Alexandru Voica, managerul comunicațiilor tehnice pentru Facebook în Europa, Orientul Mijlociu și Africa a Tweeted: „Lansăm noi reacții de ingrijorare pe @Facebookapp și @Messenger, ca o modalitate prin care oamenii își pot împărtăși sprijinul unul cu celălalt în acest timp fără precedent. Sperăm că aceste reacții oferă oamenilor modalități suplimentare de a-și arăta sprijinul în timpul crizei #COVID19 „.

Cum să obții reacția de îmbrățișare pe o postare pe Facebook

  • Găsiți o postare pe Facebook la care doriți să reacționați cu o îmbrățișare.
  • Țineți apăsat butonul „Like” de sub postare.
  • Veți vedea ca apar șase opțiuni care reprezintă emoții diferite.
  • Trageți degetul spre cel care arată ca o față care îmbrățișează o inimă.
  • Acum ai reacționat la postare cu acel simbol.

Cum să obții reacția inimii pe Messenger

  • Găsiți un mesaj la care doriți să reacționați cu o inimă strălucitoare roz și violet.
  • Țineți apăsat mesajul.
  • Toate reacțiile vor apărea din nou.
  • Faceți clic pe reacția inimii roz și violet.
  • Ai reacționat la mesaj cu o inimă.

Ce se întâmplă dacă nu găsiți reacțiile?

Reacțiile de ingrijorare sunt difuzate pe conturile de Facebook din întreaga lume. Dacă încă nu au apărut pentru tine, nu-ți face griji, probabil că vor fi pe drum și pur și simplu nu au ajuns pana la tine, dar vor ajunge.

Încercați, de asemenea, să actualizați aplicația Facebook și acestea pot apărea.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.