JocuriAplicatiiCum sa

Cum sa descarcati PUBG Mobile Lite fara Google Play Store

Magazinul Google Play oferă milioane de aplicații mobile Android și poate fi accesat de utilizatorii de smartphone-uri Android din întreaga lume. Cu toate acestea, unele dintre aplicații nu sunt disponibile pe acest magazin de jocuri gigant din cauza lansării sau interdicției limitate într-o anumită țară / regiune.

Deci, cum puteți descărca aplicații dacă acestea nu sunt disponibile în Magazin Google Play? În acest tip de situație, puteți lua ajutorul magazinelor de aplicații terțe.

Spre deosebire de Google Play Store, aceste magazine cu aplicații terțe vă oferă fișierele APK în loc să le instalați automat pe dispozitiv. Cu toate acestea, unele vă oferă și asistență, chiar și pentru instalarea automată.

În acest ghid, veți vedea cum să descărcați jocul PUBG Mobile Lite fără a vizita Google Play Store utilizând piața aplicațiilor Android terță.

‘PUBG MOBILE LITE folosește Unreal Engine 4 și se bazează pe jocul original PUBG MOBILE pentru a crea meciuri în mod Arena, pline de acțiune, care durează 10 minute sau mai puțin. Jocul simplificat necesită doar 600 MB spațiu liber și 1 GB RAM pentru a rula fără probleme. ”

Notă: vom folosi APKMirror ca sursă APK (puteți utiliza și site-ul oficial). Înainte de a descărca APK-ul, va trebui să activați instalarea APK din surse necunoscute.

Pentru a activa instalarea APK din surse necunoscute, accesați Setări> Siguranță și confidențialitate> Permiteți instalarea din surse necunoscute.

Descarcati PUBG Mobile Lite APK

1. Accesați https://www.apkmirror.com/

2. Căutați aplicația dvs. în bara de căutare, de exemplu, tastați „PUBG Mobile LITE” și apăsați butonul de intrare sau căutare.

3. Selectați versiunea aplicației și apăsați butonul de descărcare.

4. Selectați și faceți clic pe varianta APK în funcție de arhitectura telefonului.

5. Apăsați „Descărcare” pentru a începe descărcarea APK (link de descărcare directă). După descărcare, localizați APK-ul în telefon și atingeți-l pentru instalare.

De asemenea, puteți descărca programul de instalare APKMirror pe telefonul dvs. pentru a funcționa ca un magazin alternativ la Google Play Store.

În plus, există și alte site-uri APK terțe, inclusiv Apkpure, Aptiode și multe altele.

DESCĂRCARE DE PE SITE-UL OFICIAL:

  • Vizitați site-ul oficial PUBG Mobile Lite.
  • Atingeți opțiunea „Descărcare APK”, aflată în partea dreaptă a Magazinului Google Play.
  • Va descărca fișierul de 600 MB.
  • După descărcare, instalați-l.

Mai întâi trebuie să activați instalările din surse necunoscute, pentru aceasta trebuie doar să vizitați Setările dispozitivului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *