muzica de pe youtube
muzica de pe youtube

Daca v-ati pus de mai multe ori intrebarea „Cum sa descarci clipuri si muzica de pe Youtube”, ei bine, acest tutorial va va invata cum sa rezolvati aceasta problema, pe Android, Windows & Mac. Nu este foarte complicat, sunt doat cativa pasi simpli de urmat la fiecare in parte. Haideti sa vedem.

Cum sa descarci clipuri si muzica de pe Youtube pe Android

Pentru Android, este o aplicatie care va face toate treburile in locul dumneavoastra. Se numeste TubeMate, are o interfata prietenoasa si este foarte usor de folosit, insa, nu o veti putea gasi pe Magazin Play. Pentru asta, mergeti la Setari, apoi accesati Security si bifati „Allow Unknown Sources”. Mai apoi, accesati acest link si descarcati dupa bunul plac. De utilizat, se utilizeaza foarte simplu, puteti naviga direct la clip si sa-l descarcati sau puteti introduce URL-ul.

Cum sa descarci clipuri si muzica de pe Youtube pe Mac si iOS

Procesul aici este la fel de simplu, se bazeaza tot la fel pe o aplicatie pe care o puteti descarca de AICI. Desi este un simplu File Manager, prin intermediul acesteia puteti descarca clipuri si muzica de pe Youtube. Dupa ce s-a descarcat, intrati in Documents5, alegeti Browser-ul si navigati pe site-ul savefrom.net. Mai apoi, introduceti aici URL pe care doriti sa-l descarcati si procesul este ca si completat.

Cum sa descarci clipuri si muzica de pe Youtube pe Windows

Aici sunt foarte multe variante. Cel mai usor este insa sa accesezi un converter online. Eu deobicei il folosesc pe ACESTA, deoarece este foarte simplu si iti permite sa alegi formatul dorit. Introdu URL-ul in caseta text, alege rezolutia, dupa care, descarca pur si simplu dupa bunul plac.

Asta a fost tot, daca aveti nedumeriri, probleme sau nu intelegeti vreun anumit pas, ne puteti lasa un comentariu in josul paginiii.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.