Cum să devii popular pe TikTok

popular pe TikTok
popular pe TikTok

Ai publicat niște clipuri pe TikTok, însă nu ai adunat o tonă de fani așa cum ai sperat. Astfel, te întrebi ce poți face în această privință și cum poți să obții rezultate într-un timp cât mai scurt.

Ei bine, ar trebui să știi că utilizatorii TikTok nu au strâns milioane de urmăritori peste noapte. Pentru a obține un astfel de rezultat este nevoie de foarte multă muncă. Din fericire pentru tine, noi suntem aici ca să te ajutăm prin diferite metode ca să aduni cât mai mulți fani.

1. Postează conținut original

Dacă postezi același conținut ca toată lumea, nu vei obține prea mulți fani. Trebuie să găsești o cale prin care să ieși în evidență cu ceva diferit. Astfel, modul în care te desfășori sau cum te îmbraci, pot avea un impact foarte mare. Cel mai bine este să fii tu însuți. Personalitate pe care o ai este unică și de ce nu să o arați în clipurile tale?

Citeste si:  Orange Romania: Contact, sesizari, deranjamente - Serviciul de relatii cu clientii Orange.

Chiar acum, în momentul de față, o tonă de oameni publică TikTok-uri în care se strâmbă sau dansează. Chiar dacă și tu ești capabil de așa ceva, asta nu înseamnă că trebuie să o faci.

2. Publică videoclipuri regulat

După cum ți-ai dat seama și din titlu, trebuie să postezi regulat. Dacă nu o faci, oamenii nu te vor putea găsi. Cum crezi că vei deveni popular? Chiar dacă nu poți să o faci în fiecare zi, măcar trebui să îți faci un program prin care odată la câteva zile sau pe săptămână să fii activ pe platformă.

Atunci când oamenii îți dau follow, se așteaptă să primească mai mult conținut de la tine. Așadar, să nu faci pauze prea mari.

3. Folosește muzica pe care o știe toată lumea

TikTok este bazat pe muzică. Aplicația îți oferă o întreagă bibliotecă de piese, accesibile printr-o simplă atingere. Astfel, de ce să nu o folosești? Dacă asculți un anumit tip de muzică sau o piesă pe care nu o știe toată lumea, însă e preferata ta, nu înseamnă că trebuie să o integrezi în clipurile tale. Urmărește trendurile și implementează cele mai noi piese.

Citeste si:  TikTok cere clarificari privind interdictia din SUA, iar administratia Trump nu raspunde

4. Învață de la experți

Înainte de a-ți crea propriile videoclipuri, ar trebui să tragi un ochi peste secțiunea For You. O parte din ce vei găsi acolo, deține sute, mii sau poate chiar milioane de aprecieri.

Așadar, puneți întrebarea: Ce face ca aceste clipuri să fie populare? Bagă de seamă fiecare detaliu și efecte speciale utilizate. Poți folosi aceste cunoștințe pentru a-ți îmbunătăți profilul.

5. Folosește hashtag-uri!

La fel ca Twitter și Instagram, TikTok folosește hashtag-uri pentru a evidenția cele mai populare postări. Mai devereme ți-am zis că este esențial să postezi conținut unic, dar poți să te inspiri sau să urmărești trenduri și să adaugi o picătură de originalitate fără grijă.

6. Urmărește pentru a fi urmărit

Pentru început, ar fi bine să urmărești pe alții pentru a atrage atenția. Atunci când o faci, acea persoană se va uita la profilul tău iar dacă îi place, va rămâne abonatul tău! Odată ce strângi suficienți followeri, lucrurile vor merge de la sine și nu va mai fi nevoie să o faci.

Citeste si:  Oracle, un nou concurent Microsoft pentru achiziția TikTok?

Cum să devii popular pe TikTok

Metodele menționate mai sus nu îți vor aduce popularitatea peste noapte, dar te vor ajuta să îți atingi scopurile mult mai ușor. Va trebui să îți petreci foarte mult timp și să muncești până când videoclipurile tale vor fi apreciate suficient. Însă, încetul cu încetul, dacă faci totul cum trebuie, efortul tău va fi răsplătit pe măsură!

Rămâi la curent cu toate noutățile!

16 comments
  1. As vrea sa cresc si eu ! Vreau sa fac si eu 7000 de urmaritori ! Ajutati ma va rog! Ma cheama @xroxd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
maxresdefault 1 min

Comenzi pentru a juca CS 1.6 mai bine

Articolul următor
muzica de pe youtube

Cum sa descarci clipuri si muzica de pe Youtube! Android, Windows, Mac & iOS

Postări Asemănatoare
Total
14
Share