aplicatii android pe PC
aplicatii android pe PC

Probabil ai un PC sau laptop cu care vrei să joci o aplicaţie de pe android, posibil să nu ştii exact cum să faci acest lucru iar astăzi am să vă prezint Bluestacks 2, un program cu ajutorul căruia putem juca jocuri android pe PC.

Bluestacks 2 este cel mai cunoscut emulator pentru android, acesta număra până în prezent peste 100 de milioane de utilizatori, iar programul poate fi descărcat de pe site-ul oficial, instalarea acestuia nu este de durată, este ca şi cum ai instala un program obişnuit, ştiţi voi next, next, install, dar atenţie să nu instalaţi şi tool-bar-urile cu care mai vine, acelea nu vă interesează.

Se pare că Bluestacks 2 vine într-o nouă versiune ce îţi va oferi toate beneficiile sistemului de operare Android, o versiune îmbunătăţită şi cu care cu siguranţă vei putea juca şi rula aproximativ orice program de pe platforma Android.

Experienţa pe care o vei avea în Bluestacks 2, este cu siguranţă una pe măsură, însă se va vedea clar că este vorba de un emulator şi nu de ceva original, mai jos am să vă prezint şi un clip oficial pentru acest program.

 

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.