Cum să îţi alegi găzduirea şi domeniul.

Un pas foarte important, aş putea spune cel mai important ce îţi poate reprezenta site-ul este numele domeniului…
Gazduire web ieftina

Un pas foarte important, aş putea spune cel mai important ce îţi poate reprezenta site-ul este numele domeniului şi găzduirea acestuia, de aceea, în acest articol îţi voi scrie despre cum să îţi alegi găzduirea şi domeniul.

Cum să îţi alegi domeniul?

Gândeşte-te la un nume bun să îţi reprezinte conţinutul printr-un singur cuvânt, însă, gândeşte-te ca acesta chiar să ţi-l reprezinte, nu să îi pui numele ou.ro şi tu să vinzi cartofi, alegerea domeniului este un pas important pentru ca reflectă atât conţinutul cât şi te ajută la optimizarea SEO.

Alege un nume scurt şi usor de ţinut minte! – numele dacă este uşor, atrăgător şi te va face să îl ţii minte, cu siguranţă te va atrage.

Alege-ţi tld-ul potrivit! Dacă ai o organizaţie foarte mare, cel mai bine ar fii să îţi alegi extensia .org, nu altceva, dacă ai un blog sau orice altceva, este ok să îţi alegi .ro sau .info, însă .com se optimizează cel mai bine în google.

Cum să îţi alegi găzduirea?

Beneficiile găzduirii, uneltele oferite în panou, suportul şi toate lucrurile oferite contează, calitatea find pe prim-plan, din acest lucru, o să te învăţ după ce criterii îţi poţi alege găzduirea web.

Clienţii – un cuvânt care poate definii un întreg provider de găzduire, e la fel cum merge pentru persoane „Cine se aseamănă se adună”, prin asta mă refer, că o firmă bună, gen emag o să se ducă la o altă firmă, pe măsură să îi găzduiască în condiţii bune. Deci, primul pas îl reprezintă lista clienţilor.

Părerile clienţilor – acum trebuie să înţelegi că fiecare persoane are o opinie diferită despre fiecare lucru în parte! De aceea sunt diferite site-uri care le permit utilizatorilor să îşi lase părerea despre fiecare site de găzduire în parte, aşadar, înainte de a alege găzduirea te invit să citeşti un asemenea site, cum e al nostru.

UpTime-ul – înainte de a alege o găzduire, interesează-te şi asigură-te ca uptime-ul să fie de minim 99,8 – 99,8%.

Panoul de control – asigură-te că firma care doreşti să te găzduiască au un panou stabil şi este licenţiat.

Suportul oferit – poţi să le testezi suportul cu câteva zile înainte de a fii client prin trimiterea de tickete cu diverse întrebări, şi de ce nu şi o conversaţie live pe chat.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE
Citeste mai mult

Heading: de ce e important pentru SEO?

În ultima vreme, Google a lansat atât de multe update-uri, încât majoritatea tehnicilor de optimizare considerate, până de curând,…