Cum să îţi promovezi site-ul.

Cum să îţi promovezi site-ul
Cum să îţi promovezi site-ul

Dacă ai un site şi ai nevoie de un număr de vizitatori, nu de alta, doar ca să ai pentru ce posta, eu îţi voi scrie câteva metode prin care poţi face rost de ei.

Cum să îţi promovezi site-ul?

Înainte de toate, aş vrea să îţi spun că, dacă vei face aceste lucruri pentru promovare, cu siguranţă nu vor fii repercursiuni, gen banări google, etc.

  1. SEO – şi tu te aşteptai la asta şi era clar ca lumina zilei că seo va fii primul tip de promovare pe lista despre cum să îţi promovezi site-ul. Ce beneficii îţi aduce seo? Foarte multe, printre care, ştii şi tu că vei apărea în faţa persoanelor care caută pe un motor de căutare un cuvânt cheie pe care îl ai şi tu pus, dacă ai optimizat bine site-ul, cu siguranţă o să ai un succes mare, pe lângă acest lucru, în timpul în care îţi modifici site-ul pentru ca să fie optimizat, cu siguranţă îl vei face unul user-friendly, reţine că ai nevoie şi de un design responsive!
  2. Site-urile de socializare – Acum nu le mai putem numii aşa, din site-urile de socializare se face şi bani, pe grupuri cu diferite metode, gen dropshipping, însă, printr-un site de socializare îţi poţi promova şi site-ul, acum sunt diferite metode, fie prin reclamă cumpărată, fie prin invitarea de prieteni pe pagină, mai sunt metode şi cu twitter şi instagram, prin care, este necesar să ai un cont cu numele site-ului, dai follow la multe persoane din categoria care o ai la site, şi aştepţi până primeşti follow la loc de la cei care ai dat, dacă nu primeşti de la cineva, îl poţi scoate.
  3. Promovarea pe forumuri – pe un forum populat îţi va aduce o semnătură câţiva membrii, ceea ce google a interzis promovarea prin chestii din astea, gen comentarii, însă, eu cred că este mai ok să adaugi un banner către ei şi ei la rândul lor la fel, gen un banner-exchange, care, cu siguranţă îţi va aduce membrii.
Citeste si:  5 modele de pantofi sport in tendinte anul acesta

Acestea sunt 3 metode principal pentru promovarea site-ului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Gazduire web ieftina

Cum să îţi alegi găzduirea şi domeniul.

Articolul următor
SEO pentru WordPress

10 module utilitare pentru WordPress

Postări Asemănatoare
Total
2
Share