Cum sa recuperati mesajele sterse de pe iPhone

recuperati mesajele sterse de pe iPhone
recuperati mesajele sterse de pe iPhone

Cum poti recupera mesajele sterse de pe iPhone?Ai pierdut sau șters unele mesaje importante de pe iPhone? Nu vă faceți griji, există trei moduri de a recupera mesajele șterse de pe un iPhone: folosind iCloud, folosind iTunes și folosind un program special. Vă vom ghida pas cu pas prin fiecare metodă, în efortul de a restabili mesajele pe un iPhone.

Ca un bun utilizator ce are grija de propiul iPhone poate ți-ai șters mesajele text vechi și apoi ai realizat că ai nevoie – de fapt, de unele sau de toate. Ei bine, nu te teme. Poate fi posibilă recuperarea mesajelor text șterse de pe iPhone.

Într-adevăr, puteți face acest lucru fără să apelați la ceva mai dificil decât prin restabilirea copiilor de rezervă – vă recomandăm iTunes. Și în cel mai rău caz este posibil să puteți recupera aceste mesaje folosind un software special pentru acest lucru.

Dacă aveți problema opusa si doriti sa stergeti de fapt definitiv mesajele si sa nu le mai puteti recupera vreodata, vă explicăm și cum să ștergeți toate mesajele de pe un iPhone.

Citeste si:  Instalare drivere laptop HP

iCloud

Dacă ați făcut vreodată o copie de siguranță a iPhone-ului pe iCloud sau iTunes, ar trebui să puteți restaura oricare dintre mesajele de pe iPhone-ul dvs., mesaje ce au fost pana in backup.

recuperati mesajele sterse de pe iPhone
recuperati mesajele sterse de pe iPhone

Rețineți că Apple a schimbat lucrurile și a introdus Mesaje în iCloud cu ceva timp în urmă. Activarea acestei sincronizări a mesajelor pe toate dispozitivele care utilizează același ID Apple înseamnă că mesajele șterse sunt șterse de pe toate dispozitivele, iar mesajele nu sunt incluse într-o copie de rezervă iCloud.

Din păcate, singura modalitate de a restaura mesajele printr-o copie de rezervă iCloud este de a șterge complet datele de pe iPhone si sa incercati să-l restaurați dintr-o copie de rezervă iCloud, atât timp cât aveți unul înainte de a fi șterse mesajele. Verificați Setări> [Numele dvs.]> iCloud> Gestionare stocare> Copii de rezervă.

Dacă o faceți, atunci trebuie să vă resetați iPhone-ul înainte de a-l restabili prin intermediul backupului iCloud.

iTunes

Dacă iCloud nu a funcționat, există alte două opțiuni de încercat. Mai întâi puteți încerca recuperarea mesajelor text șterse printr-o copie de rezervă iTunes. Acesta poate fi adesea cel mai bun mod.

Citeste si:  Windows 10: actualizarea din octombrie este disponibila pentru descarcare
recuperati mesajele sterse de pe iPhone
recuperati mesajele sterse de pe iPhone

Dacă nu ați dezactivat opțiunea de sincronizare automată în iTunes, ar fi trebuit să creați o copie de rezervă de fiecare dată când ați sincronizat telefonul cu computerul sau Mac-ul.

  • Conectați-vă iPhone-ul la computerul cu care îl sincronizați de obicei. iTunes ar trebui să se deschidă (dacă nu, să-l deschidă manual)
  • Ar trebui să vezi cum apare iPhone-ul tău. Selectați-l
  • Alegeți acum „Restaurați backup”
  • Toate datele la care ați făcut backup anterior vor înlocui acum datele de pe telefon. Va dura câteva minute. Atâta timp cât ați făcut o copie de rezervă ulterioară pentru ștergerea acestor mesaje, acestea ar trebui să apară acum pe telefon.
  • Daca ati facut back-up si dupa ce ati sters mesajele, cu siguranta nu le veti mai vedea nici acum.

Folosirea unei aplicatii speciale

Dacă niciuna dintre opțiunile de mai sus nu a funcționat, este momentul să mergem la ceva mai avansat. Ei bine, nu avansat exact, dar vă poate costa ceva timp și nu există nicio garanție că va funcționa.

Citeste si:  AirPods Pro Lite: Castile AirPods Pro vor avea o versiune low cost
recuperati mesajele sterse de pe iPhone
recuperati mesajele sterse de pe iPhone

Nu am folosit niciodată niciuna dintre acestea, dar există unele aplicații care au o reputație online bună: PhoneRescue by iMobie, Enigma Recovery, WonderShare Dr.Fone for iOS, iMyFone D-Back Data Recovery si Tenorshare iPhone Data Recovery.

Deoarece chiar și după ce ați „șters” mesajele definitiv acestea mai ramand in telefon până când sunt suprascrise, ar trebui să puteți recupera mesajele șterse folosind aceste utilități (și altele) – dar nu există garanții.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog arata foarte bine si il puteti vedea in curand

Articolul următor
PUBG

PUBG Face un update pentru promovarea evenimentelor sportive

Postări Asemănatoare
Total
2
Share