Cum săCum să vă dezabonați de la...

Cum să vă dezabonați de la Netflix

Numărul de abonați Netflix continuă să crească de-a lungul anilor. Datorită catalogului său care este îmbogățit continuu cu adăugarea de noi conținuturi exclusive, platforma s-a impus drept destinația preferată pentru toți cei care decid să se bucure de o mulțime de filme, seriale, desene animate și documentare în toată legalitatea. Cu toate acestea, unii doar se înscriu pentru a testa serviciul pentru prima lună.

- Publicitate-

Aceasta implică introducerea datelor dvs. bancare. La sfârșitul perioadei de 30 de zile, luna următoare vă este facturată automat și debitată din contul dvs. Cu toate acestea, este posibil să anulați abonamentul înainte de începerea abonamentului propriu-zis. Dacă, pe de altă parte, ești un client care dintr-un motiv sau altul a decis să se dezaboneze de la Netflix, este la fel. Procesul este la fel de simplu.

Cum să vă dezabonați de la Netflix

Urmați pașii de mai jos pentru a vă dezabona de la Netflix foarte ușor. Să începem cu cei care doresc să o facă de pe computer:

Cum să vă dezabonați de la Netflix
Cum să vă dezabonați de la Netflix
  • Accesați pagina dedicată anulării abonamentelor Netflix. Dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă.
  • Veți întâlni o pagină dedicată anulării abonamentului. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă anula abonamentul sau de a face upgrade la un plan mai ieftin.
  • Faceți clic pe Finalizare anulare.

După cum puteți vedea, anularea va intra în vigoare la sfârșitul perioadei de facturare curente. Ai 10 luni pentru a-ți găsi întregul profil. După această perioadă, Netflix vă va șterge profilul de pe serverele sale.

Iată cum să vă dezabonați de la Netflix de pe un smartphone sau tabletă:

  • Deschideți aplicația Netflix.
  • Apăsați pe cele 4 bare orizontale situate în colțul din dreapta sus.
  • Selectați Cont .
  • Din pagina care se deschide, atingeți Anulați abonamentul, apoi atingeți Finalizare anulare .

Acum știi cum să te dezabonezi de la Netflix . Anularea va intra în vigoare, ca o reamintire, la sfârșitul perioadei curente de abonament.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending