Doriți să aflați cum să descărcați Windows 10 21H1 ISO înainte de oricine altcineva, atunci continuați să citiți. Următoarea actualizare majoră a sistemului de operare Microsoft va sosi în această primăvară și se va numi Windows 10 21H1 sau Windows 10 mai 2021 Update. Momentan, Microsoft nu a anunțat data exactă a lansării, dar din punct de vedere tehnic este deja posibil să vă bucurați de toate caracteristicile pe care compania le va oferi.

Ultima versiune pentru Insiders din canalul beta a primit recent o actualizare și a fost foarte mică, deoarece a remediat doar unele erori. Asta se întâmplă când suntem atât de aproape de lansarea finală și, de fapt, este posibil să descărcați cel mai recent ISO a lui Windows 10 21H1 în versiune beta, dacă nu doriți să așteptați.

Acest ISO conține practic tot ce veți primi odată cu lansarea finală a actualizării Windows 10 mai 2021 atunci când începe să ajungă la toți utilizatorii, cu excepția unor remedieri de erori de ultim moment care pot sau nu să apară.

Cum se descarcă Windows 10 21H1 ISO?

Pentru a descărca ISO, trebuie doar să accesați site-ul web de descărcare Microsoft, unde oferă ISO-urile versiunilor preliminare de Windows 10. Pentru a accesa aceste descărcări, trebuie să vă conectați cu contul dvs. Microsoft și să vă înregistrați la programul Insider.

Descarcă Windows 10 21H1 ISO

Mergeți în partea de jos a paginii și din meniul derulant selectați ediția Beta Channel (Beta Channel – Build 19043) și faceți clic pe „Confirmare”. După ce faceți acest lucru, veți putea selecta limba Windows și, după confirmarea alegerii, va fi oferită o descărcare pe 64 de biți și pe 32 de biți. Cu excepția cazului în care computerul dvs. este foarte vechi (mai mult de 15 ani), presupuneți că are nevoie de 64 de biți.

Cum se descarcă Windows 10 21H1 ISO
Cum se descarcă Windows 10 21H1 ISO

După ce ați descărcat fișierul dvs. imagine Windows 10 , puteți utiliza un instrument precum Rufus pentru a crea un disc de boot USB și a efectua o instalare curată.

Sau, în orice caz, puteți merge pe o cale sigură și pur și simplu utilizați ISO pentru a crea o mașină virtuală și a testa noile caracteristici fără a compromite instalarea principală. Windows 10 21H1 este o actualizare minoră care va ajunge în principal cu unele caracteristici axate pe biroul de acasă, îmbunătățiri ale performanței și o securitate mai bună.

Distribuie

Scrie ceva...