Cum șterg/scot dispozitivele conectate la contul meu de Netflix?

By
Marian Mărian
Redactor
Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta...

Netflix este una dintre cele mai populare platforme digitale pentru filme și seriale. Succesul acestei platforme este atât de mare, încât chiar și mulți oameni spun că preferă să aibă un cont Netflix în loc să aibă un abonament la televiziune prin satelit sau cablu.

Această platformă dispune de conținut exclusiv al mărcii și oferă, de asemenea, un număr mare de filme pe tot felul de subiecte. Ceea ce pentru mulți este un aspect negativ al Netflix, este faptul că trebuie să plătească pentru acest serviciu lună de lună, chiar dacă serviciul este relativ ieftin, există câțiva care au obiceiul de a sparge sau fura conturi pe astfel de platforme, așa că trebuie să înveți cum să elimini sau să ștergi un dispozitiv necunoscut din contul tău Netflix.

De ce nu-mi permite Netflix să redau mai mult conținut pe un dispozitiv?

Atunci când ceva nu merge bine cu platforma, există mai multe tipuri de motive pentru care platforma nu vă permite să redați conținut pe platformă. Unul dintre motivele principale și, deși pare o prostie, unul dintre cele mai frecvente pentru care platforma Netflix nu vă permite să redați mai mult conținut este că nu ați plătit serviciul în termenul specificat.

Odată expirat termenul de plată a serviciului, platforma vă oferă încă 5 zile pentru a plăti serviciul, în caz contrar serviciul va fi suspendat, astfel încât platforma nu vă permite să redați niciun fel de conținut până când nu veți efectua plata corespunzătoare.

Pe de altă parte, unul dintre cele mai frecvente motive pentru care platforma Netflix nu vă permite să redați un film sau durează ceva timp este din cauza „internetului”, acesta fiind într-adevăr unul dintre motivele pentru care platforma nu vă permite să vă bucurați de conținutul acesteia. După cum știți, trebuie să aveți o conexiune rezonabilă la internet pentru a putea descărca și reda seriale sau filme pe platformă, în caz contrar platforma va avea probleme și nu va putea reda corect conținutul.

În mod similar, uneori platforma poate prezenta unele erori, în acest caz fiind, una dintre modalitățile de a rezolva problema în acel moment, este să închizi și apoi să repornești dispozitivul pe care redai conținutul. Înainte de a face acest lucru, nu uitați să aveți o conexiune la internet relativ bună.

Care este modalitatea corectă de a elimina un dispozitiv conectat de contul meu de Netflix?

Acum, se știe că, odată cu abonamentul pe platforma Netflix, aceasta îți oferă posibilitatea de a crea până la 5 profiluri pe același cont, în acest fel poți împărți contul cu familia și astfel fiecare va avea un „loc” de unde poate descărca și salva conținutul pe care îl preferă persoana respectivă.

Pentru a afla dacă cineva v-a accesat sau v-a spart contul Netflix, există o modalitate simplă. Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să accesați opțiunea de setări și apoi să mergeți la profilul care credeți că are cele mai multe dispozitive conectate.

Acolo, în setări, găsiți o opțiune numită „activitate de vizualizare”, intrați acolo pentru a afla ce conținut este vizualizat prin intermediul contului, acest lucru va fi verificat printr-un raport.

Din aplicația desktop de pe PC

Pentru a efectua această procedură va trebui să efectuați doar câțiva pași simpli. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să intrați în opțiunea de setări care va apărea în partea de jos a ecranului.

Odată ce vă aflați în această secțiune, căutați opțiunea „deconectați toate dispozitivele”, aceasta este modalitatea prin care veți putea elimina toate dispozitivele conectate la profilul Netflix, iar aceste dispozitive nu se vor mai putea conecta din nou.

Trebuie remarcat faptul că această procedură poate fi efectuată pe un singur profil sau pe toate profilurile, dacă nu sunteți sigur care este profilul cu probleme. În orice caz, rețineți întotdeauna că această procedură poate dura câteva minute, așa că trebuie să aveți răbdare.

Pe aplicația pentru dispozitive mobile

Procedura de executat pe aceste dispozitive este similară cu cea pe care am explicat-o acum câteva momente pentru aplicația de pe desktop-ul unui PC. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți profilul care vi se pare mai suspect, apoi să faceți click pe opțiunea de setări.

Odată ajuns în setări, căutați și apăsați opțiunea „deconectați toate dispozitivele”, la fel ca în cazul PC-ului, veți putea închide secțiunea pe toate dispozitivele unui anumit profil sau pe toate profilurile.

Distribuie acest articol
Redactor
Urmăriți:
Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.