Windows 20
Windows 20

Designerul Kamer Kaan Avdan, proprietarul canalului YouTube, Avdan, a postat un videoclip concept pentru ceea ce ar putea fi următoarea versiune Windows, el a decis să il numeasca Windows 20. În opinia sa, noul sistem de operare Microsoft ar fi mai bine functional și modern, pe lângă faptul că oferă mai multe posibilități de personalizare utilizatorilor.

Windows 20, potrivit Avdan

Conceptul de evoluție al Windows 10, potrivit Avdan, este în conformitate cu așteptările mai multor experți și fani ai tehnologiei. Windows 20 va fi un sistem cu un design modern, care va explora efectele translucide pe ferestre și panouri. În plus, aduce îmbunătățiri care facilitează capacitatea de utilizare, precum și oferă posibilități mai mari de personalizare, începând cu Bara de activități, care poate fi configurată în mai multe moduri, cu pictogramele pentru comenzi rapide pentru aplicații la început sau în mijlocul barei.

22143011141018

Placile de aplicații din noul meniu Start oferă acțiuni rapide, în funcție de aplicațiile aferente. În exemplul din imagine, avem blocul Outlook cu opțiunile pentru a „scrie un nou e-mail”, „a crea un nou eveniment” sau „a vedea calendarul”.

22143136766019

Noul Explorer File are un aspect mai minimalist și permite deschiderea de noi dosare în aceiasi fereastra. Accesul rapid prezentat arată dosarele cele mai accesate de utilizator, precum și fișierele deschise recent.

22143208281020

Secțiunea de setări de sistem pare să fi integrat vechiul Panou de control. Toate setările sunt acum accesate într-un singur loc. Pe modul tableta a fost reproiectat pentru a facilita interacțiunea utilizatorilor cu sistemul.

Centrul de acțiune a început să prezinte mai multe posibilități pentru configurații rapide, inclusiv posibilitatea de a schimba tema sistemului, care, în concepția lui Avdan, ar putea fi trei: lumina, întunericul și semi-intunecat, imaginile de fundal ar fi dinamice.

O altă caracteristică nouă este o fereastră de căutare instantanee, precum cele de pe unele interfețe Linux.

22143249437021

În videoclipul de mai jos, puteți verifica toate noutățile de Windows 20 proiectate de designerul Kamer Kaan Avdan:

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.