Cyberpunk 2077 este amânat (din nou) și ajunge abia în decembrie

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Uimind pe toată lumea, CD Projekt Red a anunțat pe Twitter că Cyberpunk 2077 a fost amânat din nou și va fi lansat pe 10 decembrie, la 21 de zile de la data lansării inițiale (data anterioară era 19 noiembrie).

Jocul a suferit două amânări din aprilie (vechile date erau 12 aprilie, 17 septembrie și ultima era 19 noiembrie). Cu toate acestea, echipa și-a cerut scuze și a raportat că, chiar dacă 21 de zile par a fi o perioadă în care nu mai sunt multe de făcut, este ceva care va ajuta mult la rafinarea experienței. Verificați tweet-ul:

CD Projekt Red a spus că este o provocare foarte mare să testezi și să validezi nouă versiuni diferite ale jocului și că, deși jocul a trecut la Gold (adică este complet), mai sunt multe îmbunătățiri de făcut, bug-uri de remediat și lucruri de rafinat. Prin urmare, editorul a preferat să amâne și să se asigure că calitatea va fi menținută, mai degrabă decât să riște să lanseze un patch de lansare care nu corectează toate problemele tehnice.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 10 decembrie 2020 pentru Xbox One, PS4, PC și Google Stadia. Versiunile PS5 și Xbox Series X ajung în 2021, dar ambele console vor putea rula jocul prin compatibilitate inversă la lansare.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Google Search Apple

Apple ar dezvolta un motor de cautare pentru a scapa de Google

Articolul următor
Instagram

Instagram permite live-uri de pana la 4 ore

Postări Asemănatoare
Total
1
Share