Dark sezonul 3: Netflix lanseaza un trailer plin de mistere

Dark sezonul 3
Dark sezonul 3

Al treilea sezon din Dark, seria Netflix  tocmai a câștigat primul trailer complet. Netflix a lansat deja un teaser cu primele imagini și data debutului Dark 3, dar acum, în noul videoclip, putem consulta mai multe informații despre povestea complexă a locuitorilor din Winden, care sunt blocați protagonistii într-o buclă de timp.  

Și, credeți sau nu, totul pare să fie și mai confuz!

Seria germană a fost creată de Baran bo Odar și Jantje Friese și, încă de la început, a avut un complot foarte complex, însă, bine legat. Ceea ce a dus la un număr foarte mare de fani și admiratori.

În poveste, Jonas și ceilalți locuitori ai micului oraș Winden, din interiorul Germaniei, sunt prinși într-o buclă de timp cu cicluri de 33 de ani. Plin de mistere, dispariții, găuri negre, un viitor post-apocaliptic și, așa cum am văzut la sfârșitul sezonului 2, multivers, ultimul sezon al  Întunericului  promite să răspundă la toate aceste întrebări.

Dark sezonul 3 Trailer

În trailerul oficial pentru Dark  3, putem vedea mai multe despre lumile paralele și importanța pe care personajul Martha o va avea în noul an al seriei. Uite:

Întrebările despre Noe, Claudia, Adam și personajul Sic Mundus ar trebui să primească concluziile necesare, precum și rolurile reale ale lui Jonas și Martha și conexiunea reală a celor patru familii din oraș.

Al treilea sezon va avea premiera pe 27 iunie pe platforma de streaming Netflix. Primele două sezoane sunt acum disponibile pentru a fi văzute acolo!

Te-ar putea interesa si:

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
365 de zile 2

365 de zile 2: Noul film Netflix va avea o continuare?

Articolul următor
HBO Max

Odata cu lansarea HBO Max, WarnerMedia decide sa dezactiveze HBO GO

Postări Asemănatoare
Total
0
Share