Dark sezonul 3: Pareri, poveste, trailer, lansare pe Netflix

Dark sezonul 3
Dark sezonul 3

Dark sezonul 3, urmeaza sa fie lansat pe netflix pe 27 iunie, acesta este un serial subapreciat din punctul nostru de vedere, avand in prin plan o poveste ce este foarte bine pusa la punct despre creaturi misterioase si calatorit in timp.

Dark a fost lansat pentru prima oara in 2017, acesta a livrat pana acum 2 sezoane prin intermediul platformei Netflix, si urmeaza sa fie lansat un al treielea sezon in care sperm noi, sa vedem unele mistere dezlegate.

Seria germană a fost un succes uriaș pentru serviciul de streaming atunci când a fost lansată pentru prima dată în 2017. A doua ieșire a fost lansată pe platforma la începutul anului trecut, iar fanii vor să afle informatii despre al treielea sezon dar si ultimul ciclu, dupa cum relateaza si alte publicatii. Geeki are toate noutățile despre Dark sezonul 3, inclusiv actualizări despre filmări.

Când va fi lansat Dark Sezonul 3 pe Netflix?

Pe baza faptului că Dark a fost lansat la o dată semnificativă anterior, fanii au prezis că al treielea sezon va fi lansată pe 27 iunie 2020 – începutul „ultimului ciclu” din lumea acestui serial. Și au fost corecte!

Citeste si:  Lista filme si seriale Netflix in Martie 2020

Serialul netflix va reveni într-adevăr pe 27 iunie Sezonul 1 a început în decembrie 2017, sezonul 2 a fost lansat pe 21 iunie 2019 – data sinuciderii lui Michael, evenimentul în care kick-incepe practic toate ceea ce am văzut până acum, astfel încât pare să se potrivească faptul că sezonul 3 a primit o eliberare semnificativă.

Există un trailer pentru sezonul 3 Dark?

Da! Exista, acest trailer este deosebit de ingenios iar la sfarsitul lui ni se ofera si data de lansare a acestui sezon.

Ce se va intâmpla in sezonul 3 Dark?

Până acum, am văzut că acțiunile au loc în anii 1920, 50, 80 și prezent, dar, după cum stim, Alt Martha afirmă că întrebarea este „nu ce oră, ci, ce lume?”

Este un moment neplăcut, unul care amenință să sufle încă o dată spectacolul larg deschis. Tocmai când ați crezut că vă veți confrunta cu cronologia BAM, avem o cronologie „alternativă”.

Te poți aștepta ca Alt Martha și Original Jonas să fie personaje cheie în sezonul 3, deoarece încearcă să-l oprească pe Adam (Oldest Jonas) să stârnească întreaga serie de evenimente în primul rând și să rupă ciclul nesfârșit pe care îl urmărește spectacolul.

Citeste si:  Phineas si Ferb Poveste si adevarul nespus

Sezonul 3 este si ultimul?

Sezonul 3 din Dark va fi marea finală a seriei planificat meticulos, așa cum a confirmat co-creatorul Baran bo Odar.

Abia așteptăm să vedem cum se dovedește totul, dar daca cineva se asteapta la un final blan al seriei, nu credem ca va avea dreptate…totul este prea misterios…

Tu ce parere ai despre acest serial?

Te-ar putea interesa si:

Articolul anterior
Ochelarii Apple AR

Ochelarii Apple AR Zvonuri: Ce stim pana acum?

Articolul următor
Apple

Apple a ajuns la valoarea de 1.5 trilioane de dolari

Postări Asemănatoare
Total
0
Share