Data lansării seriei iPhone 14, care a fost pe ordinea de zi cu scurgerile sale, a fost scursă. Iata detaliile…

Au mai rămas doar câteva luni până la evenimentul Apple, care este așteptat să aibă loc la sfârșitul verii. Acum că am lăsat în urmă pandemia, nu există nicio îndoială că lansarea va avea loc în septembrie. Astăzi au apărut câteva informații care confirmă acest lucru. Iată data de lansare a seriei iPhone 14…

Data lansării și așteptările pentru seria iPhone 14!

Data de lansare a seriei iPhone 14 a fost anunțată!

Apple va introduce 4 noi modele de iPhone la evenimentul pe care îl va organiza în viitorul apropiat. Aici, ne așteaptă câteva modificări de denumire și noi funcții și design. Se credea că această promoție va avea loc pe 6 sau 13 septembrie. Cu toate acestea, deoarece Ziua Muncii în SUA cade pe 5 septembrie, data de lansare a seriei iPhone 14 a fost lansată și ca 13 septembrie. Desigur, Apple probabil va păstra acest lucru secret pentru o perioadă.

Datele evenimentelor iPhone organizate în ultimii ani:

  • iPhone 13 : 23 septembrie 2021
  • iPhone 12 : 23 octombrie 2020
  • iPhone 11 : 20 septembrie 2019
  • iPhone XS : 21 septembrie 2018
  • iPhone X : 3 noiembrie 2017
  • iPhone 8 : 22 septembrie 2017
  • iPhone 7 : 16 septembrie 2016

La ce ne putem aștepta de la seria iPhone 14?

Să verificăm ce modele vom întâlni înainte de a examina scurgerile și caracteristicile confirmate pentru noile modele. Pentru că, conform ultimelor știri, ne așteaptă o schimbare de nume surprinzătoare în seria iPhone 14.

Apple va veni cu 4 modele noi anul acesta. Dar, spre deosebire de anii trecuți, este cert că în locul mini-ului va veni o versiune cu dimensiuni mari. Numele era de așteptat să fie iPhone 14 Max. Pentru că, deși este la fel ca dimensiunea lui Pro Max, va fi similar cu iphone 14 de pe partea procesorului, camerei și ecranului.

Data de lansare a seriei iPhone 14 a fost anunțată!

Dar conform ultimelor știri, Apple vrea ca nomenclatorul Max să fie specific modelelor Pro. Din acest motiv, va readuce numele Plus, pe care l-am întâlnit ultima oara în generație a 8-a. Prin urmare, denumirea noii serii va fi iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și, respectiv, iPhone 14 Pro Max.

Când ne uităm la partea de design, anul acesta modelele Pro vor ieși în evidență. Pentru că acum, în loc de crestătura emblematică din față, există o gaură pentru cameră, Va exista și un al doilea orificiu în formă de pastilă pentru Face ID . Îl putem compara aproximativ cu designul Huawei Mate 40 Pro. Dar să presupunem că va fi poziționat în partea de mijloc. Receptorul este plasat în partea de sus, între ecran și carcasă.

În plus, din cauza problemelor din lanțul de aprovizionare din criza cipurilor Apple, se spune că vom vedea o rată de reîmprospătare de 120 Hz doar pentru Pro-ul anul acesta, ca și la modelele iPhone 13 și Pro. Deci 14 și Plus pot veni cu 60 Hz.

În ceea ce privește procesorul, lucrurile sunt puțin complicate. Privind scurgerile generale, se pare că Apple va păstra din nou modelele Pro separate de restul seriei. Se presupune că modelele 14 Pro și 14 Pro Max vor folosi procesorul A16 Bionic, în timp ce modelele 14 și 14 Plus vor folosi procesorul A15 Bionic folosit în seria iPhone 13.

Cu toate acestea, conform unei alte revendicări, odată cu îmbunătățirile făcute în perioada trecută (înainte de seria M), este posibilă trecerea la seria X. În acest caz, este posibil să întâlnim un nou cip numit A15X Bionic.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns