Data evenimentului Google I/O 2022 anunțată: Android 13 urcă pe scenă

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
Data evenimentului Google I O 2022 anunțată

Gigantul de căutare Google a anunțat oficial data conferinței sale anuale pentru dezvoltatori. Evenimentul Google I/O 2022 va avea loc în perioada 11-12 mai 2022 la Shoreline Amphitheatre din Mountain View. Evenimentul se va desfășura live cu participarea unui număr mic de invitați .

Participanții fizici vor fi probabil angajați ai companiei și reprezentanți ai partenerilor de afaceri. Evenimentul Google I/O 2022 poate fi urmărit online. Se așteaptă ca compania să ofere în cadrul conferinței informații care vor face lumină asupra viitorului sistemelor de operare Android, Chrome OS și Fuchsia.

Focus: Android 13

Android 13 va fi punctul central de la Google I/O 2022. Noua versiune este în prezent testată de mulți dezvoltatori din întreaga lume. După introducere, Android 13 va fi disponibil pentru mai multe persoane. Desigur, posesorii de smartphone-uri Google Pixel îl vor putea descărca în primul rând.

Data evenimentului Google I O 2022 anunțată

În timpul evenimentului, este probabil să se menționeze cooperarea cu Samsung în dezvoltarea WearOS. Este posibil să auzim și lucruri noi despre Google TV . Conferința Google I/O a fost anulată în 2020 din cauza coronavirusului, iar anul trecut a avut loc online.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.