Data lansarii Hitman 3 anuntata! Iată toate noutatile pe care le avem!

Hitman 3
Hitman 3

Acesta este, băieți: Hitman 3 a fost prezentat în mod oficial și știm și data corectă a lansării! Anunțat ca o modalitate pentru IO Interactive de a-și compensa trilogia reînnoită de jocuri HITMAN, Hitman 3 va prezenta – așa cum a promis – tot conținutul disponibil în jocurile anterioare. O situație de trei jocuri-într-unul, așa este!

Deși au fost puține informații despre Hitman 3 , avem câteva informații bune pe care să le împărtășim. Ca întotdeauna, vom menține și acest articol actualizat, astfel încât să poți verifica întotdeauna dacă este nevoie. Să împărtășim cu voi ceea ce știm și așteptăm de la Hitman 3: World of Assassination!

Ultimele știri Hitman 3

Acum câteva luni că IO Interactive a confirmat faptul că Hitman 3 cu siguranta se apropie. În ceea ce privesc știrile specifice Hitman 3, nu au împărtășit nimic altceva până pe 11 iunie, când în cele din urmă au oferit o dezvăluire completă.

În cea mai mare parte, am primit doar câteva trailere și câteva lovituri largi asupra modului de funcționare a jocului. De exemplu, știm acum că Hitman 3 nu va fi episodic și că jucătorii vor putea transfera progresia lor de la jocurile anterioare către Hitman 3. Incitant!

Citeste si:  Grand Theft Auto V (GTA V): Cerinte sistem si informatii

Pe o notă istorică aferentă, suportul post-lansare pentru Hitman 2 de la IO Interactive s-a încheiat cu sfârșitul anului 2019 și nu vor mai exista noi niveluri / cutii de nisip. Acest lucru este corect, deoarece jocul găzduiește deja o cantitate absolut uimitoare de conținut. Planul este evident, însă: vom primi tot Hitman și Hitman 2 și în Hitman 3 . Acum că producția a continuat, dezvoltatorii se pot concentra pe pregătirea conținutului nou pentru Hitman 3, precum și pe portarea de cutii de nisip, arme, deghizări și alte lucruri. Sistemul trebuie să funcționeze destul de bine, deoarece tranziția de la Hitman la Hitman 2 a fost în mod deosebit fără probleme.

Data lansării Hitman 3: În curând?

Data oficială a lansării Hitman 3 este prevăzută pentru ianuarie 2021! Teoria noastră inițială era că jocul va ieși la sfârșitul anului 2020, dar nu eram atât de departe, sincer!

Hitman 3 se va lansa pe o mare varietate de platforme: IO Interactive a anunțat că jocul va fi disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X și – desigur – chiar pe PC. Un joc de generație mijlocie.

Citeste si:  Need for Speed Hot Pursuit Remastered Cerinte sistem

Cerințe de sistem Hitman 3

După cum este posibil sau nu conștientizați, specificațiile PC necesare pentru a rula Hitman 2 sunt efectiv aceleași ca cele cerute de Hitman 2016. IOI este dedicat unirii tuturor jocurilor sale Hitman contemporane sub același client. Prin urmare, nu poate exista o diferență prea mare în motoarele de joc de la un titlu la altul.

Acesta este motivul pentru care, șansele sunt, cei care pot alerga deja pe Hitman 2 vor alerga aproape cu siguranță pe Hitman 3. Jocul arată grozav și merge excelent. Nu avem calificări în legătură cu această soluție. Este destul de elegant!

Cerinte Minime de Sistem

 • Sistem de operare: Windows 7 pe 7 biți
 • Procesor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
 • Memorie: 8 GB RAM
 • Grafică: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
 • DirectX: Versiunea 11
 • Spatiu: 60 GB spațiu disponibil

Cerințe de sistem recomandate

 • Sistem de operare: sistem de operare Windows 10 pe 64 de biți
 • Procesor: Intel CPU Core i7 4790 4 GHz
 • Memorie: 16 GB RAM
 • Grafică: Nvidia GPU GeForce GTX 1070 / AMD GPU Radeon RX Vega 56 8GB
 • DirectX: Versiunea 11
 • Spatiu: 60 GB spațiu disponibil
Citeste si:  PlayStation 5 si-a dezvaluit designul futurist

Desigur, luați-le cu un vârf de sare. La urma urmei, IOI poate aduce îmbunătățiri grafice pentru Hitman 3. Ideea este că, conținutul trebuie să fie rapid și eficient portat din titlurile anterioare, deci nu credem că modificările vor fi prea drastice!

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Apple

Apple a ajuns la valoarea de 1.5 trilioane de dolari

Articolul următor
iPhone Pliabil

iPhone Pliabil: Noi zvonuri despre o lansare neasteptata de la Apple

Postări Asemănatoare
Total
0
Share