De ce a lansat Huawei P30 Lite New Edition in 2020?

Se pare ca Huawei P30 Lite New Edition a fost lansat in 2020 iar acest lucru ne duce direct cu gandul la un gest de disperare facut de Huawei pentru a lansa un telefon in acest an cu serviciile Google.

Este foarte important sa stim ca acest telefon pentru ca pastreaza acelasi nume si o configuratie similara, poate folosi serviciile Google si in 2020, cel putin asta vedem.

In cazul in care ati locuit sub o piatra si nu stiti despre problemele Huawei cu America, ei bine Trump, presedintele vestului a interzis cooperarea in cazul echipamentelor Huawei dar si licentierea cu servicii americane pentru telefoane. Acest lucru fiind o veste foarte proasta pentru Huawei mai ales ca abia ce reusise sa ajunga in topul celor mai bune telefoane din 2019 la raportul de popularitate, si cine ar fi stiut, daca nu exista aceasta problema cu America era foarte posibil sa ii vedem in 2020 ca fiind cea mai mare companie de telefoane mobile.

Nu comentam gestul americii, nici altele, nu timp partea nimanui, insa Huawei e clar ca a facut un gest de disperare in a avea inca un telefon cu serviciile Google in 2020.

  • Display: 6.15 inch, IPS LCD, Full HD+
  • CPU: Kirin 710, octa core
  • Baterie: 3340 mAh
  • Cameră spate: 48 MP (sau 24 MP pe unele pieţe) + 8 MP (ultra wide) + 2 MP (Bokeh)
  • Cameră selfie: 24 MP sau 32 MP
  • Conectivitate: USB-C, WiFi Dual band, Bluetooth 4.2, GPS, 4G LTE
  • Altele: cititor de amprente, alimentare la 18W

Aceasta este configuratia, fix a lui P30 Lite din 2020, singura diferenta ar fi ca vom avea 6 GB in loc de 4, si in loc de 128 de GB, acum vom avea 256 la stocare.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *