Ghiduri

De unde sa cumparati placa video Nvidia RTX 3080 in Romania?

Nvidia GeForce RTX 3080 este cea mai bună placă grafică proiectată până acum și o puteți cumpara acum. Cu toate acestea, nu a fost creat un sistem de precomandă pentru acest produs, iar zgomotul de pe holuri (în magazinele de înaltă tehnologie) sugerează că stocurile sunt relativ mici. Găsirea unui RTX 3080 chiar acum poate fi dificilă.

În acest moment, PC Garage anunță RTX 3080 ca fiind „ indisponibilă în prezent ”, deoarece cererea pentru acest nou GPU este mare. Și asta ar putea fi doar un gust de la ce să ne așteptăm în timpul primei zile Black Friday 2020.

Pentru a vă facilita cercetarea, am compilat o listă cu toate magazinele de unde puteți cumpăra RTX 3080 chiar acum. Dacă sunteți în căutarea celui mai recent flagship al Nvidia, veți avea de ales între Founders Edition și modele terțe distribuite de MSI, Gigabyte sau Zotac.

Unde găsiți Nvidia RTX 3080 astăzi?

Vă prezentăm mai jos lista mărcilor care ar trebui să își reînnoiască în mod regulat stocurile de GPU-uri Nvidia. Următoarele câteva ore – sau chiar următoarele zile – pot vedea schimbări semnificative, datorită popularității produsului. În Statele Unite, mai multe magazine online au cazut din primele minute de la lansarea RTX 3080. În Romania, este citat ca indisponibil peste tot, dar nu disperați: găsim încă câteva oaze!

Înarmează-te cu răbdare și reîmprospătează din când în când linkurile pe care ți le oferim. Vom adăuga mai regulat, pentru a vă oferi mai multe opțiuni – și, dacă este posibil, la cel mai mic preț.

Cele mai bune oferte de astăzi Nvidia GeForce RTX 3080

Verificăm zilnic peste 130 de milioane de produse pentru a ne asigura că veți obține cele mai bune prețuri.

Nvidia

Cel mai bun mod de a achizitiona un produs, nu este să te întorci la sursă, la urma urmei? Magazinul online al Nvidia oferă RTX 3080 Founders Edition la 3.499 RON. Dar stocurile sale sunt acum epuizate.

Cumpărați RTX 3080 Founders Edition

Pe alte magazine produsul nu este disponibil insa vom reveni cu actualizarea acestui articol. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *