Demon Slayer: Infinity Train bate recorduri la box-office in Japonia

Demon Slayer: Infinity Train
Demon Slayer: Infinity Train

Demon Slayer: Infinity Train a fost marea surpriza la box – office în întreaga lume în acest weekend. Lansat în Japonia vinerea trecută (16), filmul a strâns un venit incredibil de 44 de milioane de dolari în trei zile de rulare.

Drept urmare, lungmetrajul de animație bazat pe seria TV a devenit cel mai mare debut pentru industria cinematografică japoneză. De asemenea, a ocupat locul unu la bilete vandute la nivel mondial în perioada 16-18 octombrie 2020.

Regizat de Haruo Sotozaki, debutul impresionant al lui Demon Slayer reflectă succesul anime-ului la televizor. Conform portalului american Deadline , animația a ocupat 84% din cinematografele japoneze și a fost bine primită de critici.

Producția inspirată din manga de Koyoharu Gotoge a ingropat mai multe blockbuster-uri de la Hollywood. Pentru o comparație rapidă, Frozen 2 a încasat doar 18,2 milioane de dolari în weekendul de deschidere din noiembrie 2019.

Aventura a stabilit, de asemenea, un nou record în camerele IMAX din Japonia. Depășind Star Wars : Ascension Skywalker (2019).

Citeste si:  Attack on Titan sezonul 4: 5 motive pentru care fanii sunt entuziasmati

La mijlocul lunii septembrie, guvernul Japoniei a ușurat măsurile de protecție împotriva coronavirusului. Din această cauză, astăzi nu există restricții privind capacitatea publicului în cinematografe, chiar dacă unele rețele sunt mai prudente, respectă vechile reguli.

Așadar, acest lucru ar fi contribuit la marea lansare a animatiei Demon Slayer. Demon Slayer: Infinity Train este de așteptat să ajungă în vest abia la începutul anului 2021. Deocamdată, nu există nicio prognoză pentru debutul anime-ului în cinematografele romanesti.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Telekom

Orange a cumparat Telekom? Ultimele informatii

Articolul următor
Gmail isi schimba logo-ul pe Android

Gmail isi schimba logo-ul pe Android

Postări Asemănatoare
Total
1
Share