Descoperă promoții în cataloage de oferte

Geeki.ro
By Geeki.ro
4 Min
catalog

Cumpărăturile fac parte din rutina ta săptămânală, poate chiar și zilnică. Promoțiile pe care le regăsești în cataloage de oferte de la magazine, te ajută să stabilești lista de cumpărături. Răsfoind un catalog poți să găsești și surse de inspirație pentru meniul zilnic.

Dacă la început, un catalog cuprindea doar câteva pagini și produse și preț, acum un catalog este destul de consistent oferind informații variate. El cuprinde oferte la diferite produse, promoții în funcție de anotimp și prezentarea de produse noi intrate pe piață. Regăsești și informații despre gramaj, preț, disponibilitate în timp. Nu de puține ori, cataloagele de oferte cuprind și rețete de la chefi renumiți și sfaturi utile.

Profită de ofertele regăsite într-un catalog

Cataloagele de oferte te invită să te gândești cum poți integra anumite produse în viața ta. Ele sunt văzute ca fiind foarte eficiente în a determina clientul să cumpere produse la ofertă sau să încerce produse noi. Clienților pe place să răsfoiască fiecare catalog și apoi achiziționează din magazinul fizic ceea ce l-a atras în catalog. Rolul unui catalog este de a stabili o legătură între produs și client, între brand și client.

Pentru client, catalogul de oferte este o bună formă de a obține idei și inspirație. Consumatorul primește informații despre produse de care nici nu știa câtă nevoie are. Parcurgerea unui catalog este destul de ușoară. Poate fi răsfoit oriunde, produse dorite pot fi marcate pentru a nu uita de ele. Cataloagele de ofertă sunt de real ajutor.

Beneficii regăsite în revista Lidl

Varietatea de produse este prezentată în toate cataloagele Lidl astfel incat clientul să știe ce promoții și oferte va găsi în magazin. Fiecare catalog Lidl, prezintă oferte și reduceri pentru ca tu să faci cumpărături la momentul potrivit. Tot în revista Lidl vei descoperi produsele noi, dar și promoțiile de sezon.

Oferta Lidl este pentru un buget prietenos, cunoscând promoțiile găsite în catalog, poți face cumpărături la preț mult mai bun. Aceste promoții sunt gândite pentru nevoile fiecărui client. Lidl te întâmpină cu produse promoționale în funcție de sezon sau sărbătoare, cu tematică, ambalaj deosebit.

Catalogul Lidl îți prezintă produsele pe care le poți cumpăra pentru o experiență aparte:

  • sortimente noi, produse pentru tine și familia ta,
  • Cămara noastră, produse cu gustul copilăriei,
  • Piața Lidl, produse cultivate în România, cu specific românesc,
  • mare varietate de produse BIO,
  • Brutăria Lidl cu o mare varietate de pâine și patiserie.

Avantaje pentru a răsfoi catalogul Pepco

Pepco este magazinul cu o gamă largă de produse de calitate la prețuri accesibile pentru întreaga familie. Răsfoind catalogul Pepco, poți studia ofertele la produse pentru Ea și pentru El, pentru copii, dar și pentru animale de companie, jucării și produse de casă.

Catalogul Pepco cuprinde informații utile despre produsele disponibile în magazin, dar și promoțiile la produsele de sezon sau produsele cele mai apreciate. Studiază revista Pepco pentru a fi la curent cu promoțiile și a face achiziții la momentul potrivit când prețul este cel mai bun.

Revista Pepco îți prezintă întreaga ofertă de produse, de care sigur tu ai nevoie:

  • îmbrăcăminte și încălțăminte pentru întreaga familie,
  • accesorii diverse și jucării pentru animalele de companie,
  • jocuri și jucării pentru divertisment și buna dezvoltare a copilului,
  • decorațiuni pentru casă și curte, obiecte necesare și practice în activități.

Avantajul acestor cataloage cu oferte este că ești mereu informat asupra promoțiilor din magazine și poți achiziționa ceea ce îți dorești și ai nevoie, la un preț mult mai bun și afli despre oferte printre primii.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat:
Distribuie acest articol
Postat de Geeki.ro
Articolele contorizate de acest "autor" sunt de regulă comunicate de presă, anunţuri, şi alte articole guest post ce nu sunt atribuite niciunui autor de pe site-ul geeki.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.