Despre WatchOS 7 și noutățile pe care le va aduce noul sistem de operare

c60c3e0d0d4f7d5122f1c6bb3339cca6

Apple a dezvăluit WatchOS 7, noul sistem de operare pentru Apple Watch, în timpul evenimentului WWDC săptămâna trecută, prezentând câteva dintre noile funcții care vor veni la următoarea versiune a software-ului. Este de așteptat ca actualizarea să fie livrată în toamna acestui an și este disponibilă în prezent numai pentru dezvoltatorii beta. Avem în vedere trei funcții noi, în special, care vor schimba pentru totdeauna modul în care este utilizat un Apple Watch.

Apple Watch va primi, de asemenea, câteva funcții minore, dar potențial utile. De exemplu, o nouă funcție de spălare a mâinilor va porni un contor de contorizare când detectează mișcarea asociată cu cineva care se spală pe mâini, pentru a te asigura că vei obține 20 de secunde. Există, de asemenea, un nou antrenament, ca parte a urmăririi fitness, ce va contoriza fiecare calorie consumată în timp ce este efectuată acea mișcare respectivă.

Mai important, WatchOS 7 va schimba perspectiva pe care o ai asupra Apple Watch din punct de vedere monetar (acesta va costa mai puțin, și anume 399 dolari), modul în care interacționezi cu el la culcare și chiar modul în care modelezi fața ceasului, descărcând sau partajând fețe personalizate prin câteva apăsări.

Citeste si:  WhatsApp asigura si mai multa confidentialitate

1. WatchOS nu mai limitează fețele ceasului

Acum, Apple permite dezvoltatorilor terți și proprietarilor Apple Watch să plaseze pe ecran anumite informații

Acum, Apple permite dezvoltatorilor terți și proprietarilor Apple Watch să plaseze pe ecran anumite informații, cum ar fi: agenda zilnică, vreamea și o scurtătură către aplicația Mesaje toate direct pe orice watchface. Până acum, toate acestea erau limitate și nu puteai să folosești decât un singur atașament informativ.

2. WatchOS 7 îți poate urmări somnul

ezgif.com webp to jpg 16 scaled

După ce ai trecut la WatchOS 7, va trebui să configurezi aplicația Sleep, să setezi ora de culcare și o alarmă zilnică. După ce ai urmat toți pașii necesari, telefonul îți va afișa un ecran Wind Down și va porni funcția “Nu deranjați” chiar înainte de culcare. La culcare, ecranul iPhone-ului tău se va întuneca, iar ceasul tău va trece la fața ceasului Sleep. Păstrează-ți ceasul în timp ce dormi, iar dimineața vei putea vedea cât de bine și cât timp ai dormit.

3. Găsește și împărtășește cu alții noi fețe de ceas

WatchOS 7 oferă proprietarilor și dezvoltatorilor posibilitatea de a-și crea și partaja propriile fețe de ceas. În loc să petreci nenumărate ore căutând fața de ceas cu funcțiile potrivite, în curând vei avea acces la nenumărate fețe noi care vin cu tot ce ai nevoie.

Citeste si:  Reducere: Xiaomi Redmi Note 8 si Redmi Note 8T au o reducere de 50 dolari

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
tiktok bytedance reuters 770x433 1

Guvernul din India a interzis 59 de aplicații chinezești

Articolul următor
Windows 10X

Ce este Windows 10X și de ce merită să-l încerci

Postări Asemănatoare
Total
0
Share