Geeki.ro are misiunea de a simplifica şi de răspândi informaţia din lumea tehnologiei pe plan naţional, într-un mod pe care cititorii să nu îl găsească complicat. Suntem de părere că tehnologia este menită să îmbunătăţească viaţa oamenilor şi din acest principiu a luat naştere Geeki.ro, site-ul a fost fondat în anul 2019 şi din 2021 face parte din Geeki Media Agency SRL.

Scopul nostru

Scopul nostru este de a aduce, printr-o abordare informală, tehnologia mai aproape de toată lumea, şi să oferim cititorilor noştri ştiri şi informaţii de încredere prin care îşi pot îmbunătăţi cultura despre tehnologie dar şi despre alte subiecte oferite de către echipa noastră ce are expertiza în domenii precum jocuri video, cultura geek, ştiinţa şi gadgeturi. Conţinutul nostru este gratuit şi prin acesta dorim să oferim o perspectivă uşor de înţeles asupra schimbărilor frenetice din lumea tehnologiei. Echipa noastră este specializată în subiectele pe care le acoperim, de asemenea suntem imparţiali atunci când oferim o opinie, un review, o ştire sau o informaţie şi acest lucru pentru favoarea cititorului nostru final, care va fi mereu informat şi la zi cu noutăţile tehnologice.

Cine suntem noi

Echipa Geeki.ro este formată din persoane ce doreşte să împărtăşească cunoştinţele, informaţiile şi ştirile cu mare plăcere, publicului larg. De când a fost lansat proiectul am avut în echipa mereu oameni cu care am colaborat şi ne-au ajutat în misiunea noastră.

Astăzi, proiectul este condus de o echipă de profesionişti care lucrează zilnic la Geeki.ro pentru a oferi zilnic cele mai bune informaţii din lumea tehnologiei.

Cum să ne contactaţi

  • Firma: GEEKI MEDIA AGENCY S.R.L
  • Reg. com.: J13/3086/2021
  • CIF: 44895366
  • Adresă: STR. PRIMĂRIEI, NR.3, SAT CHIRNOGENI
  • COM. CHIRNOGENI, CONSTANŢA
  • IBAN (RON): RO52INGB0000999911826312
  • Bancă: ING BANK NV
  • SWIFT: INGBROBU
  • Tel.: 0762318888
  • Email: [email protected]

Echipa Geeki.ro

Marian Ciobanu: Fondatorul proiectului şi persona de contact Geeki.ro, acesta scrie despre tehnologie, jocuri video şi ştiinţă, cu o vastă experienţă în spate din foarte multe proiecte anterioare şi de succes, Marian Ciobanu oferă o privire simplă şi informaţională asupra lucrurilor cu ştiri pe scurt şi la obiect, review-uri obiective şi ghiduri elaborate şi concise. [email protected]

Marian Mărian: Cofondator, fiind persoană care a ajutat la lansarea Geeki.ro, oferind chiar şi ideea de nume pentru proiect, diferite analize de conţinut şi asistare în design. Marian Mărian, rămâne un membru foarte important cu o expertiza amplă în tehnologie, divertisment şi ştiinţă, acesta scrie articole ample şi bine structurate, ghiduri şi opinii obiective. [email protected]

Andrei Cioata: Autor de cărţi apreciate de către cititori şi un explorator desăvârşit al internetului, Andrei a devenit parte din echipa Geeki.ro din 2021 şi oferă cele mai complete ghiduri, topuri şi articole informaţionale pe care le puteţi vedea în online-ul românesc, acesta se pliază foarte bine pe orice subiect şi îl duce la capăt acoperind toate informaţia de care cititorul are nevoie. [email protected]

Andrei Pană: Parte din echipa Geeki.ro din 2022, Andrei Florin Până, este un împătimit al tehnologiei şi oferă un plus imens de valoare redacţiei noastre, acesta acoperă subiecte din tehnologie, jocuri video şi recenzii la diverse gadgeturi şi altele. Andrei reuşeşte prin pasiunea sa pentru tehnologie să ofere articole complete şi informaţionale pentru alţi pasionaţi de tehnologie. [email protected]

Foşti angajaţi şi colaboratori

Padureanu Emilian, George Popescu, Moise Florentin, Alexandru Uleia, Patcas Anca, Emanuel Cepoi, Roşca Bogdan, Iustin Vlad, ScienceFacts şi WorldFacts.

Politica de afiliere şi recenzii

Pentru a menţine acest proiect în viaţă, unele dintre articolele prezente pe Geeki.ro vor conţine link-uri de afiliere prin care noi vom câştiga un mic comision din valoarea totală a produsului vândut. Cititorul site-ului nu va plăti nimic în plus prin folosirea link-urilor de afiliere prezente pe site-ul nostru şi în acest fel ne va putea ajuta foarte mult.

Toate produsele testate şi prezentate în recenziile noastre vor fi tratate unanim, fără excepţii şi vom recomanda produsele doar dacă vor aduce un plus de valoare vieţii cititorilor noştri. Cititorul şi consumatorul sunt prioritatea noastră numărul unu şi politica noastră de recenzii este foarte strictă, primim produse de la agenţiile de PR, însă acest lucru nu va împiedica un scor negativ, dacă produsul respectiv nu prezintă un plus de valoare şi întrebuinţare.

Produsele testate de echipa Geeki.ro vor fi examinate imparţial şi nu vom lăsa niciodată partenerii, afiliaţii sau sponsorii să influenţeze conţinutul pe care îl creăm.

Politica de confidenţialitate

Suntem de părere că transparenţa totală este una benefică şi susţinem acest lucru, de asemenea confidenţialitatea utilizatorului este o preocupare serioasă de către personalul Geeki.ro şi Geeki Media Agency SRL. Orice informaţia colectată de către Geeki.ro despre utilizator, inclusiv adresele de e-mail, nu vor fi niciodată transmise unor terţi.

Pentru a afla mai multe, verificaţi pagina noastră în care explicăm pe larg Politica de confidenţialitate.

Platforme şi social media

Dorim să fim cât mai aproape de către utilizator şi pentru acest lucru ne-am înregistrat în următoarele platforme de social media:

Cum am apărut şi istoria Geeki.ro

Geeki.ro a fost lansat ca un website independent în anul 2019, mai târziu, în 2021, pentru a ne putea extinde orizonturile şi a face acest proiect mai mare, am înfiinţat firma Geeki Media Agency SRL, special pentru acest website.

Site-ul web geeki.ro a reuşit să atragă de atunci foarte mulţi vizitatori, numărând lunar peste 100.000 de vizitatori, anual peste un 1.000.000 iar această cifră se măreşte de la an la an.

Succesul nostru este datorat expertizei echipei din spatele proiectului, cu analize amănunţite de conţinut, optimizare şi livrarea celui mai premium conţinut către utilizator, fără nici un cost.

Chiar dacă Geeki.ro a apărut în 2019, baza de date a site-ului a fost combinată cu ce a unui fost website, deţinut de către fondatorul Marian Ciobanu, în perioada 2014-2018, deci de la această dată am putea spune că începe cu adevărat istoria noastră iar în 2024 facem un deceniu de activitate online şi de profesionalism în acest domeniu.

Cu o istorie vastă şi personal talentat Geeki.ro continua să ofere online-ului românesc pasionat de tehnologie, gadgeturi, lifestyle, divertisment, ştiinţa şi altele, informaţii de calitate şi asta ne dorim să facem şi de acum înainte.