luni, 30 ianuarie, 2023

Despre noi

 1. Geeki.ro este o editură locală ce prezintă ştiri tehnologice, ştiinţifice, articole de tip review la gadget-uri, servicii şi alte produse, articole de tip ghiduri, tutoriale şi diverse.
 2. Geeki.ro publică articole bazate pe ştiri care pun întrebări şi/sau informează şi/sau apreciază un anumit subiect. Articolele de tip ştiri sunt în pare parte bazate pe surse de încredere din presa tech internaţională. Pe site-ul geeki.ro veţi găsi zilnic conţinut proaspăt, scris de către redactorii noştri, pe lângă conţinut de tip comunicat de presă, postat într-o categorie separată.
 3. Geeki.ro este destinat publicului din România, credem în ceea ce scriem şi încercam să publicăm ştiri ce au o sursă de încredere în spate cu transparenta maximă pentru publicul nostru.

Despre noi: GEEKI

Ciobanu Marian, redactor şi fondator al proiectului, consider că informaţia este catalizatorul de care avem nevoie pentru o soluţie şi nu o soluţie în sine. Geeki.ro se străduieşte să cerceteze, studieze şi să scrie ştiri independente. Nu cedam în fata hate-ului sau a ameninţărilor. Pe website veţi găsi destul de multe articole ce încearcă să reducă impactul negativ al reţelelor sociale precum Facebook, Instagram şi alte politici puse sub semnul întrebării legate de compania Meta dar şi de alte companii.

Pe scurt, încercam să aduce lumii ştiri adevărate şi transparente, încercam să răspundem la întrebări şi îi însoţim pe cititorii noştri prin a afla informaţii ce nu sunt eronate şi care le oferă poate un indiciu către un răspuns pe care îl caută. Nu publicam conţinut într-un număr foarte mare, deoarece suntem puţini redactori ce se ocupă de Geeki.ro, dar încercăm să aducem zilnic ştirile principale şi cele mai de interes pentru vizitatorii noştrii.

Despre noi: Început şi finanţare

 1. Geeki.ro a luat naştere în 2019, ca un simplu blog tehnologic, în 2021 se crează Geeki Media Agency SRL, societatea numită în spatele blogului nostru. Anual datele financiare se vor trimite către statul român şi mai departe vor fi publice.
 2. Costurile ce implică Geeki.ro sunt adeseori peste venitul pe care îl generează, aici însumând reînnoirea domeniului, găzduirea web, cercetare şi dezvoltare, optimizare a vizibilităţii şi abonamentele la alte site-uri de tehnologie, pe lângă acest lucru mai avem şi redactori ce trebuie răsplătiţi pentru munca depusă. Acestea sunt doar câteva dintre costurile Geeki Media Agency SRL.
 3. Cu foarte multe cheltuieli în misiunea noastră de a deveni o publicaţie editorială de tech news, de mare valoare şi referinţă în România, lucrăm cu diverse agenţii seo ce vor publica articole de tip comunicate de presă, în categoria aferenta. Multe dintre aceste articole sunt destul de interesante şi capabile să ajute cititorul, însă nu ne rezervăm dreptul pentru acestea, sunt doar pur informaţionale.
 4. Geeki.ro nu a făcut până acum nici o investiţie în ceea ce reprezintă promovarea pe social media, google ads, sau alte site-uri sau platforme, legăturile venite sunt naturale sau deseori spam, oferite de roboţi ai internetului.
 5. Geeki.ro are ca sursa de venit principal comunicatul de presă plătit, articole recomandate, continut sponsorizat pentru afaceri şi alte servicii de marketing plătit, bazate la discreţia editorului-sef şi al editorilor site-ului geeki.ro. De asemenea, geeki.ro se bazează şi pe venitul din Adsense, care din păcate în România, este destul de mic în comparaţie cu cheltuielile website-ului.

GEEKI: Cum poţi susţine proiectul?

Există mai multe modalităţi de a ne susţine, puteţi să lucraţi cu noi, vă puteţi asocia în calitate de cititor, redactor, investitor sau pur şi simplu să comentaţi la articolele noastre.

Pentru conţinut sponsoriza şi parteneriate, vizitaţi pagină: Publicitate/Conţinut sponsorizat pe Geeki.ro.

Promisiunea noastră: Angajamentul părţilor interesate

 1. Geeki.ro identifica prin prezenta cititorilor, scriitorii, investitorii şi parteneri de afaceri drept pârile interesate*
 2. Promitem că nu vom da niciodată înapoi asupra angajamentelor noastre de socializare: LinkedIn, Twitter și Facebook.
 3. Le promitem cititorilor că nu vom anula niciodată publicarea unui articol pentru potenţiale reacţii sau date falsificate odată ce acestea au fost publicate.
 4. Ne angajăm că unele dintre articolele noastre să aibă parte de backlink pentru credibilitate, ştirile ce nu au credite sau sunt dezvăluite în mare parte de noi, din păcate nu toate ştirile vor avea credite, una dintre sursele noastre fiind şi twitter, de unde nu vom putea ajunge la rădăcina unei ştiri.
 5. Promitem cititorilor cât şi comunităţii de jurnalişti că încercăm să devenim mai profesionali pe măsură ce timpul trece, vom adăuga mai multă seriozitate în acţiunile noastre, vom notifica vizitatorii cu privire la modificările unui articol şi vom încerca să postăm rădăcina sursă a unei ştiri.
 6. Ne angajăm în fata fotografilor şi a blogerilor să-i credităm dacă folosim imagini exclusive pentru publicarea acestora pe website. În general nu folosim imagini exclusive dar nu pentru a nu face referire la creator ci pentru potrivirea contextului.

Vom continua să adăugăm la această listă promisiuni pentru a afla mai multe modalităţi de împuternici părţile interesate* Geeki.ro

Suntem de acord cu utilizarea Wayback Machine în scopul tragerii la răspundere în cazul nerespectării oricărei dintre promisiunile de mai sus.

Vă rugăm să reţineţi că totul despre noi se referă la informarea cititorului despre cum merg lucrurile la Geeki.ro în ceea ce reprezintă ştirile, şi articolele tehnologice şi de diverse categorii. Promisiunile de mai sus sunt supuse modificării/completării/omiterii numai în eventualitatea dispariţiei canalului de ştiri geeki.ro sau a preluării conducerii Geeki.ro de către o altă persoană/companie.