Despre noi

Geeki.ro, prezentat prin GEEKI MEDIA AGENCY SRL, este o revista online, publicatie text si media, aducem Stiri si informatii publicului din Romania pe nisa Tehnologie, Stiinta, Auto, Gaming, Mobile, Crytop, Internet, Aplicatii, GSM, Divertisment si multe altele. Pe langa stirile informative si cu surse de incredere site-ul nostru va prezinta si o serie de Ghiduri, Review-uri, Tutoriale si Oferte din partea magazinelor si operatorilor din Romania pentru publicul larg cu o transparenta necesara publicului pentru a lua cea mai buna decizie in evaluarea unui produs.

Lansat in 2019 Geeki ajunge in 2021 sa numere peste 100.000 de vizitatori unici lunar, acest lucru se datoreaza calitatii pe care o pune pe primul loc in redactarea articolelor si a stirilor pentru toti cititorii nostri. Audienta este oferita conform Google Analtiycs, cand un utilizator acceseaza site-ul www.geeki.ro, noi vedem acest lucru si o accesare este echivalentul a unui vizitator.

Profilul utilizatorilor nostri, conform datelor din Google Analytics si quantcast.com este unul predominant tanar, mai jos aveti un screen cu privire la audienta www.geeki.ro. Audienta este pe baza a peste 50.000 de vizitatori unici din Romania.


Istoric Geeki.ro

Geeki.ro a fost fondat in luna septembrie 2019 de catre Ciobanu Marian (redactor sef si fondator), inaintea acestui proiect Ciobanu Marian a detinut www.betit.ro, in prezent detinut de Oblyo Digital Agency SRL.

Echipa Geeki.ro

Redactor-sef: [email protected]

Redactor-sef adjunct: [email protected]

Editori

Fustos Anca

Nicoleta Badea

Pagini de interes

Geeki.ro