Blizzard a dezvăluit astăzi cum vor funcționa practicile de monetizare în Diablo 4 când jocul va fi lansat anul viitor.

În ultimele luni, franciza Diablo în ansamblu a fost puternic criticată pentru sistemul său de monetizare din Diablo Immortal , dar, din fericire, se pare că nu vom avea un astfel de sistem „prădător” în cel de-al patrulea joc al francizei principale.

Prin cea mai recentă actualizare de pe blogul dedicat Diablo 4, Blizzard a reușit să detalieze mai bine cum vor funcționa tranzacțiile cu bani reali în joc. Pe scurt, Blizzard a subliniat că Diablo 4 Store este ceva pe care dorește ca jucătorii să-l folosească „pentru că vor, nu pentru că simt că trebuie”.

Ca rezultat, Magazinul va vinde numai articole cosmetice care nu au un impact real asupra jocului sau statisticilor personajelor văzute în Diablo 4.

Blizzard a precizat, de asemenea, că doresc ca jucătorii să fie conștienți de ceea ce cumpără de fapt din magazinul Diablo 4. Aceasta înseamnă că lucruri precum cutiile de pradă nu vor fi prezente în joc.

În cele din urmă, Blizzard a spus că încearcă, de asemenea, să se asigure că Diablo 4 Store nu prezintă „cele mai frumoase produse cosmetice” din joc. În timp ce gusturile unui jucător vor varia în mod evident, Blizzard a precizat că vor exista sute și sute de obiecte deblocabile în joc care nu vor fi niciodată blocate prin tranzacții cu bani reali.

Există piese uimitoare – articole cu calități unice și legendare – pe care jucătorii le pot găsi fără a fi nevoiți să meargă la magazin. Magazinul oferă mai multă varietate de opțiuni, nu alegeri sistematic mai bune.

Distribuie.

# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.

Lasa un raspuns