DIGI lansează oferta „Sărbătoare la portare” cu reducere de 50% pentru abonații care își transferă numărul!

Marian Ciobanu
Sărbătoare la portare

DIGI, unul dintre cei mai importanți operatori de telefonie mobilă din România, a lansat o nouă ofertă de Paște numită „Sărbătoare la portare”. Această ofertă este disponibilă în perioada 3-17 aprilie și oferă o reducere de 50% din factura pentru următoarele 8 luni pentru toți abonații care își transferă numărul în rețeaua DIGI. Această ofertă este valabilă pentru abonamentele Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2 și poate fi obținută în magazinele DIGI, pe site-ul DIGI.ro, prin intermediul serviciului Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări.

- Publicitate -

Abonații care optează pentru abonamentul Nelimitat vor beneficia de un tarif promoțional de 2,5 euro/lună (TVA inclus) timp de 8 luni și de avantaje nelimitate, cum ar fi trafic de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE.

Clienții noi care sunt interesați să achiziționeze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Nelimitat pot accesa site-ul DIGI.ro, pot vizita punctele de prezență ale companiei sau pot apela serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Sărbătoare la portare
Sărbătoare la portare

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, având operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Potrivit Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din România, cu un procent de 98,8% din totalul populației și deservind peste 4,9 milioane de conexiuni mobile la nivel național.

În primul trimestru al anului 2022, Grupul DIGI a transferat o sumă de 255 milioane de lei către bugetul de stat, reprezentând taxele și impozitele plătite de compania de telecomunicații RCS & RDS și a altor entități din Grup active pe piața locală. Grupul a contribuit la bugetul de stat cu peste 955 milioane de lei în 2022.

Sursa: hdsatelit.com

Etichetat:
Distribuie acest articol
By Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *