Disney+ ajunge la 73,7 milioane de abonati in mai putin de un an!

Disney+ Romania
Disney+ Romania

Până acum există multe servicii de streaming și, printre acestea, nu putem să nu menționăm Disney+. Platforma, lansată în noiembrie 2019, a obținut rezultate incredibile! Iată toate numerele.

Vorbim despre 73,7 milioane de abonamente în comparație cu un catalog care are de fapt multe programe de divertisment exclusive și de calitate, precum și toată magia Disney. Din octombrie in doar un sfert de an, platforma a atins încă 16 milioane de oameni . În Romania, din pacate, platforma nu a fost lansata.

Previziunile inițiale au vorbit despre posibilitatea de a ajunge între 60 și 90 de milioane de abonamente până la sfârșitul anului 2024 . Rezultatele deja obținute, prin urmare, nu numai că augurează bine, dar având în vedere tracțiunea inițială, acestea vor fi cu siguranță în curând reconsiderate în sus. Pentru a face o comparație, Apple TV + a lansat mai mult sau mai puțin în aceeași perioadă, în ciuda platformei gratuite pentru mulți utilizatori, în prezent are „doar” 33 de milioane de utilizatori.

Citeste si:  Cele mai puternice telefoane din aprilie 2020, lista AnTuTu

Cu siguranță, datorită închiderilor localizate, dorința de servicii de streaming a crescut . Datorită acestei situații și calității conținutului de pe platformă, a fost foarte ușor pentru Disney + să obțină aceste rezultate.

Disney+ este disponibil pe multe platforme , inclusiv GoogleTV și Apple TV. Este disponibil și pe televizoarele LG cu WebOS la bord.

Este dificil dacă și când Disney + ajunge din urmă cu Netflix, care are în prezent 195 de milioane de abonați la nivel global.

Cand va fi disponibil in Romania si multe alte detalii puteti citi aici.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
Parole GTA Vice City

Parole GTA Vice City, coduri si trucuri

Articolul următor
nikolay tarashchenko u76CN5rZeOU unsplash

Care sunt cele mai importante specificatii ale unui laptop?

Postări Asemănatoare
Total
1
Share