Disney+ are deja peste 10 milioane de abonati de la lansare

Disney+ s-ar fi putut lansa cu câteva probleme tehnice, dar Compania Walt Disney a spus că noul său serviciu de streaming a înregistrat 10 milioane de înscrieri de la lansarea de marți.

CNBC raportează că Disney a anunțat numărul oficial de înscriere miercuri. Cifra de 10 milioane numără doar abonații care s-au înscris de la data lansării din 12 noiembrie. Această cifră include abonați plătitori și neplătitori, deoarece Disney oferă o probă gratuită de șapte zile pentru serviciul de streaming.

Serviciul a fost lansat marți în SUA, Canada și Olanda cu peste 600 de seriale și filme.

În ciuda numerelor impresionante de înregistrare, mult așteptatul serviciu de streaming a debutat cu câteva probleme. Abonații au raportat un mesaj de eroare care spune „conectare imposibila” când încearcau să deschidă serviciul marți dimineata, la doar câteva ore după ce serviciul de streaming a fost live. Alți utilizatori nu puteau vedea aplicația Disney+ în App Store-ul Apple.

Abonații din Puerto Rico au fost, de asemenea, surprinși să afle că, în ciuda faptului că sunt un teritoriu al SUA, țara nu va primi Disney+ până pe 19 noiembrie. Alături de Puerto Rico, Australia și Noua Zeelandă vor primi acces la Disney+ pe 19 noiembrie.

O proiecție făcută de analistul Morgan Stanley Benjamin Swinburne în iunie ne raporteaza că Disney+ ar putea avea 13 milioane de abonați până la sfârșitul anului 2020 și se pare că Disney ar putea ajunge la acest număr chiar pana in decembrie.

În comparație, Netflix, care este cel mai popular serviciu de streaming, care în prezent are peste 60 de milioane de abonați în SUA, potrivit raportului său din trimestrul al treilea din 2019. Hulu deținută tot de Disney are peste 28 de milioane de abonați.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *