Disney+ Data de lansare, pret, si alte informatii

Disney+ este numit ca fiind viitorul companiei Disney, acesta va fi urmatorul serviciu de streaming al gigantului de…
Disney+

Disney+ este numit ca fiind viitorul companiei Disney, acesta va fi urmatorul serviciu de streaming al gigantului de divertisment, pe aceasta platforma vom vedea tot ceea ce creaza compania, deocamdata stim despre studiouri ce vor livra filme si seriale exclusiviste doar pentru aceasta platforma: Star Wars, Marvel, Pixar si Disney sunt doar primele nume mentionate, insa Disney acumuleaza anual o multime de alte companii ce sunt responsabile cu divertismentul.

O alta stire este ca pe data de 11 decembrie, filmul Avengers: Endgame va fi disponibil, asta fiind doar un exemplu pentru prezenta universului Marvel in platforma.

Cu mai puțin de o lună până la lansarea sa, Disney+ a atras atenția asupra serviciilor sale. Ultima sa manevră este o tranzacție cu Verizon (firma de telecomunicatii din America) care oferă clienților cu abonamente mari, nelimitat un an gratuit de Disney+ de când lansează adica de pe 12 noiembrie (dar nu si in Romania). Oferta crește competitivitatea Disney față de un alt serviciu de streaming care va fi lansat in mai puțin de două săptămâni: Apple TV Plus. Apple, care are prețul serviciului la 5 dolari pe lună, dar oferă o bibliotecă de titluri mult mai mică, va oferi un an de Apple Plus pentru oricine va cumpărat un nou gadget Apple, acest lucru este valabil încă de la începutul lunii septembrie.

În general, Disney+ va costa 7 dolari pe lună în SUA, sau 70 USD (aproximativ 5,83 USD pe lună) dacă plătiți în avans un an întreg. Acest pret este mai mic decat un abonament la Netflix, dar trebuie sa fim seriosi, Netflix ofera o varietate de filme si seriale nu mai vazuta pe un alt serviciu de movie streaming.

Ce este serviciul de streaming Disney?

Serviciul de streaming Disney+ va fi un concurent al serviciilor de streaming video precum Netflix, HBO GO și Apple TV Plus. Este un abonament plătit fără nicio publicitate și oferă clienților acces la o vastă bibliotecă a conținutului moștenit Disney și Fox, precum și la noi emisiuni TV exclusive, filme, documentare și scurtmetraje.

Celelalte servicii de streaming Disney – Hulu și ESPN Plus – vor funcționa pe aceeași platformă tehnologică, astfel încât să vă puteți abona cu aceiași parolă și informații despre cardul de credit. Disney intenționează ca toate cele trei să fie abonamente individuale, dar când Disney+ se lansează în SUA, va oferi un pachet de servicii triple pentru 13 dolari pe lună.

Cand este data lansării?

Dupa cum am spus mai sus, Disney + se va lansa pe data de 12 noiembrie, insa lansarea va fi in America, Canada si Olanda, pe 19 noiembrie serviciul va ajunge si in Australia si Noua Zeelanda.

Acum sa vorbim si despre Europa, in vest serviciu va ajunge in prima jumatate a anului 2020, in est, adica si in Romania, serviciu va fi disponibil in prima jumatate a anului 2021, deci nu trebuie sa te grabesti pentru ca noi nici macar Hulu nu avem.

Continutul va fi diferit de la tara la tara asa cum este si pe Netflix, asa ca nu putem spune cu exactitate ce veti vedea atunci cand Disney+ se va lansa in Romania.

Acest articol va fi actualizat cu informatii suplimentare de indata ce vor aparea si stiri despre Romania, sau macar stiri interesante, pana atunci spor la vizionat pe Netflix!

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE