GhiduriDisney Plus: Filme şi seriale noi...

Disney Plus: Filme şi seriale noi de urmărit în acest weekend

Descoperă cele mai noi filme și seriale de pe Disney Plus! Weekendul acesta promite multe surprize”

- Publicitate-

Disney Plus a devenit o platformă de streaming de referință pentru pasionații de filme, seriale și documentare. În fiecare vineri, Disney Plus lansează noi conținuturi, iar acest weekend nu face excepție. Cu un catalog care a depășit 130 de milioane de utilizatori în februarie 2022, Disney Plus este mândru să aibă în portofoliu producții precum The Mandalorian, cel mai de succes serial original Disney Plus, și serialele Marvel, care au fost foarte bine primite de public.

Ce poți urmări pe Disney Plus în acest weekend

Weekendul acesta, Disney Plus vine cu o serie de filme și seriale noi pe care le poți urmări. Unul dintre cele mai așteptate este mini-seria Mrs America, cu Cate Blanchett în rolul principal. Aceasta îi dă viață personajului Phyllis Schlafly, o avocată și mamă a conservatoare care încearcă să oprească ratificarea unui amendament privind egalitatea de gen în anii ’70.

De asemenea, Spider-Man: Far From Home, al doilea film cu Tom Holland în rolul lui Peter Parker, este disponibil pe platformă. După evenimentele din Avengers: Endgame, Peter încearcă să-și revină și să-și continue viața de adolescent, dar o nouă amenințare îl obligă să își ia din nou costumul de super-erou.

Alte producții noi pe Disney Plus

Pe lângă cele două producții menționate mai sus, Disney Plus mai oferă o mulțime de alte filme și seriale noi, precum:

  • The Mandalorian – sezonul 3, episodul 8 (final)
  • How I Met Your Father – sezonul 2, episodul 10
  • Alaska Daily – sezonul 1, episodul 11
  • The Great North – sezonul 3, episodul 14
  • Inside: The Boston Marathon Bombing
  • The Great Forgiveness
  • Fatal memory – sezonul 1, episodul 3

Disney Plus este una dintre cele mai bune platforme de streaming de pe piață, iar weekendul acesta vine cu o mulțime de filme și seriale noi pe care le poți urmări. În plus, producțiile lor originale precum The Mandalorian sau serialele Marvel, au fost foarte bine primite de public și sunt cu siguranță un must-watch pentru pasionații de super-eroi. Nu uita să iei popcornul și să te așezi comod pe canapea pentru un weekend plin de divertisment.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending