Disney Plus ia măsuri împotriva partajării parolelor

Disney Plus se pregătește să adopte o abordare mai strictă în ceea ce privește partajarea parolelor, urmând exemplul Netflix.

Într-o conferință recentă privind veniturile, CEO-ul Disney, Bob Iger, a declarat că compania „explorează activ modalități de a aborda partajarea conturilor”. Iger a adăugat că Disney „va începe să actualizeze acordurile noastre cu abonații cu termeni suplimentari și politicile noastre de partajare” mai târziu în acest an și va „implementa tactici pentru a stimula monetizarea” în 2024.

Pe lângă aceasta, Disney a anunțat un nou pachet fără reclame, care include Disney Plus și Hulu, la prețul de $19.99 pe lună, care va fi lansat în SUA pe 6 septembrie. Cu introducerea acestui pachet, prețul abonamentelor individuale la Disney Plus și Hulu va crește pe 12 octombrie.

Declinul abonaților și viitorul Disney

Deși numărul abonaților Disney Plus din SUA și Canada a scăzut ușor, serviciul bazat în India, Hotstar, a suferit o lovitură semnificativă. Într-un interviu recent cu CNBC, CEO-ul Disney, Bob Iger, a dezvăluit planurile sale pentru viitorul gigantului de divertisment, care include reducerea cheltuielilor companiei pentru producțiile Marvel și Star Wars.

Este clar că Disney Plus ia în considerare măsuri stricte pentru a se asigura că utilizatorii săi nu împart conturile cu persoane din afara gospodăriei lor. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum vor reacționa abonații la aceste schimbări.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *