Doriți să utilizați controlerul Xbox Series X pe iPhone și iPad? În curând o puteți face

Xbox Series X pe iPhone și iPad
Xbox Series X pe iPhone și iPad

Știrile provin dintr-o sursă oficială , și anume o pagină de asistență Apple : Cupertino colaborează cu Microsoft pentru a aduce în curând compatibilitatea cu controlerul Xbox Series X pe dispozitivele Apple precum iPhone, iPad, Mac și Apple TV.

În prezent, pe iPhone este posibil să se joace în Remote Play datorită noii aplicații Xbox pentru titlurile din seria X, dar aveți grijă: nu este o caracteristică care trebuie confundată cu xCloud , serviciul de jocuri cloud care este deja utilizabil prin Game Pass Ultimate (pachetul în care este încorporat) pe dispozitive Android. xCloud, de fapt, nu necesită să aveți o consolă Microsoft pentru a juca jocuri din biblioteca Game Pass direct de pe telefon: un smartphone și un abonament sunt suficiente.

946175

Șeful Xbox, Tim Spencer, s-a declarat în repetate rânduri că este convins că va putea aduce xCloud și pe dispozitivele iOS, mai devreme sau mai târziu: o soluție ar putea fi cu siguranță cea pe care Amazon a pus-o în aplicare cu serviciul său de jocuri de streaming pentru Luna , în prezent în versiune beta în SUA.

Citeste si:  10 lucruri pe care nu le stiai despre HUAWEI

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Google Pay

Google a prezentat Plex, un cont bancar integrat cu Google Pay

Articolul următor
Poco M3

POCO M3, iată-l în primele imagini, în trei culori

Postări Asemănatoare
Total
1
Share