Dr. Stone Sezonul 2 – Tot ce știm până acum

Senku Dr Stone

Dr. Stone este una dintre cele mai populare serii manga ale revistei Weekly Shonen Jump din ultimii ani, și o animație la fel de cunoscută în rândul fanilor. Iar acum, datorită faptului că ambele sunt extrem de îndrăgite, nu prea avem răbdare în privința lansării celui de-al doilea sezon, mai ales că ne-a luat prin surprindere această confirmare după apariția ultimului episod din primul sezon.

Atenție: ce urmează să-ți zicem mai jos conține spoilere. Așa că citești pe propria răspundere.

Care-i treaba cu Dr. Stone?

3f566340 d5f8 4182 886c d9b5ad6e701b
Dr. Stone – Senku Ishigami

Povestea animației japoneze Dr. Stone este centrată în jurul a trei liceeni (Ishigami, Taiju Oki, și Yuruziha Ogawa), printre care se află și personajul principal. Prietenul musculos al protagonistului Senku (un geniu),Taiju , într-o zi, s-a hotărât să-și mărturisească sentimentele fetei pe care o îndrăgește (Yuruziha). Însă, chiar înainte de a spune ceea ce simte pentru ea, o lumină verde și misterioasă, provenită dintr-o sursă necunoscută, învăluie întregul oraș Tokyo și restului globului pământesc, pietrificând absolut fiecare om și ființă, introducându-i într-o stare de criogenare.

Citeste si:  Cele mai bune anime - Top anime-uri 2020 - 2019

După 3700 de ani, atât Senku cât și Taiju scapă din așa-zisa “închisoare” de piatră (Senku reușește să se trezească cu șase luni înaintea lui Taiju). Prin urmare, Senku îi explică absolut toată poveste și tot ce crede el din perspectiva sa cu cele întâmplate până atunci prietenului său. Cei doi pur și simplu se află într-o anumită eră unde sunt nevoiți să o ia de la zero cu absolut tot.

Ce s-a întâmplat în Dr. Stone Sezonul 1?

74052035 da65 4d65 a80f 555dca7b8d60
Dr. Stone

După ce s-au trezit, Senku descoperă că a fost reînviat de un amestec chimic cunoscut sub numele de nitril (substanța care l-a ajutat să-l elibereze și pe amicul său). Realizând că forța brută a lui Taiju nu este suficientă, și dată fiind situația în care se aflau, de altfel, l-au scăpat și pe Tsukasa Shishio de pietrificare.

Ei bine, acesta este punctul culminant și momentul în care lumea se împarte în două. Dacă Sneku dorește să readucă toată omenirea la viață și să pună tehnologia pe picioare, Tsukasa vrea să creeze o lume fără adulții din trecut și în care doar cei puternici supraviețuiesc. Astfel, cu fiecare episod ce trece, vedem confruntarea dintre cei doi.

Citeste si:  Netflix a confirmat că va lansa un The Witcher în varianta anime

Ce se va întâmpla în Dr. Stone Sezonul 2?

e315e8ea 5dfa 4978 a3c1 356f3637143c
Dr. Stone

Primul sezon a avut un final satisfăcător, cu o schimbare de situație total neașteptată. Prin urmare, ce se va întâmpla în sezonul 2? Cel mai probabil vom avea parte de o continuare a conflictului dintre regatul științei al lui Senku și imperiul lui Tsukasa. Cu asta în gând, episoadele sperăm să fie la fel de animate și pline de acțiune așa cum au fost și până acum.

Când apare Dr. Stone Sezonul 2 subtitrat în română?

ae159643 8873 4dbb 991f 2bd2b7c60003
Dr. Stone

Primul sezon din Dr. Stone este format din 24 de episoade care au fost lansate între 5 iulie 2019 și 13 decembrie 2019.

Acum, vestea bună pentru fanii seriei este că există un teaser special la sfârșitul ultimului episod din primul sezon care confirmă că al doilea sezon este pe cale să apară. Vestea proastă e că nu cunoaștem data apariției.

Evident, din moment ce anime-ul are la bază seria manga, iar primul volum al acesteia a fost lansat pe 4 iulie 2019 (cu o zi înainte de premiera serialului animat), se poate presupune că sezonul următor își va face apariția în aceeași perioadă cu noul volum.

Citeste si:  TOP 3 animeuri în vogă

Din fericire, datorită numeroaselor capitole de manga, este foarte posibil ca al doilea sezon să apară mai devreme decât ne-am putea aștepta. Absolut toate recenziile de până acum sunt pozitive. Noi sperăm ca noul sezon să își facă apariția înainte de luna iulie 2020.

Articolul anterior
Netflix Gratis

Netflix Gratis - Cum poti avea abonament gratis pe Netflix!

Articolul următor
Galaxy

Galaxy Z Flip se lanseaza in Februarie pentru 1400 dolari si S20 Ultra in Martie pentru 1300 dolari

Postări Asemănatoare
Total
4
Share