Dune: Partea II disponibil online din 21 Mai pe Max Romania

Filmul a avut premiera în România pe 1 martie 2024 și a fost distribuit de Vertical Entertainment doar în cinematografe. Pe 21 Mai se va putea vedea in România pe Max, eveniment mult așteptat de fanii seriei, care vor putea să descopere noi personaje și aventuri în lumea epică a lui Frank Herbert.

Distribuția

Distribuția filmului include o serie de actori consacrați și nominalizați la premii, printre care Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, și Stellan Skarsgård. Acești actori vor aduce în viață personajele emblematice din roman, inclusiv Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, și alții.

Locații de Filmare

Filmul a fost filmat în locații spectaculoase din Budapesta, Abu Dhabi, Iordania și Italia, oferind o imagine și peisaje spectaculoase care vor captiva publicul.

Compozitor și Echipa

Compozitorul câștigător al Premiului Oscar, Hans Zimmer, a semnat partitura pentru acest film. Echipa de producție include și designerul de producție, câștigător al Premiului Oscar, Patrice Vermette; editorul câștigător al Premiului Oscar, Joe Walker; și supervizorul de efecte vizuale, câștigător al Oscarului, Paul Lambert.

În anticiparea filmului, Grupul LEGO a lansat primul set inspirat din universul Dune: LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter (10327). Acest set include 1.369 de piese și aripi rabatabile, precum și 8 personaje emblematice din film.

Premiera în România

Premiera filmului în România a avut loc pe 1 martie 2024 și a fost un eveniment mult așteptat de fanii seriei. Filmul a fost disponibil în toate cinematografele din România.

„Dune: Partea II” este un film epic și așteptat care va continua saga regizată de Denis Villeneuve. Cu o distribuție de excepție și o imagine spectaculoasă, acest film este un must-see pentru fanii seriei și pentru cei care îi place acțiunea și suspansul.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *