Techland a confirma informațiile conform cărora data lansării producției populare numite Dying Light 2, pe care o dezvoltă de ceva vreme, a fost amanata. Iata de ce…

Dying Light 2 popularul joc din 2022 a fost amânat. Anterior, compania a anunțat că RPG- ul open world va fi lansat pe 7 decembrie 2021. În plus, a suferit multe întârzieri de la anunțul său la târgul E3 2018 .

Dying Light 2 este amanat, deoarece încă nu este gata

CEO-ul Techland Pawel Marchewka, Dying Light 2, a venit cu informatii despre întârzierea făcută: „Echipa progresează constant în producție, iar jocul se apropie de linia de sosire. Jocul este complet și în prezent facem testul de joc. Este cel mai mare și mai ambițios proiect pe care l-am făcut vreodată. Din păcate, ne-am dat seama că nu putem aduce jocul la nivelul la care am visat încă. Avem nevoie de mai mult timp pentru a-l îmbunătăți și a-l optimiza. ”

Techland lucrează în prezent la îmbunătățirea jocului. În acest proces, data lansării producției Dying Light 2 a fost amânată la 4 februarie 2022. Marchewka a continuat:

Obiectivul companiei noastre a fost întotdeauna să comunicăm transparent și onest cu comunitatea, fanii și jucătorii noștri. Continuăm să creștem în acest element în fiecare zi.

CEO-ul Techland, Pawel Marchewka

Dying Light 2, care este în curs de dezvoltare de către Techland va veni pe PlayStation 4, PlayStation 5 , Xbox One, Xbox Series X | S și PC.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns