Dying Light: producția celui de-al doilea joc a fost finalizată

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
Dying Light 2

Vești bune pentru Dying Light 2, al doilea joc din seria jocului de acțiune open world Dying Light, publicat de Techland Publishing și dezvoltat de Techland .

Potrivit declarației făcute în ultimele ore, construcția jocului a fost finalizată. Deci nu va mai fi nicio întârziere după aceea. Dacă vine o întârziere, putem considera că ne confruntăm cu un nou caz Cyberpunk 2077. Sperăm că jocul chiar își va face debutul.

Titlul oficial al jocului va fi Dying Light 2: Stay Human, iar jocul va fi lansat pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One și PC pe 4 februarie 2022. Să mai menționăm că un nou videoclip va veni din joc foarte curând.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat:
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.