E3 2020
E3 2020

Potrivit Ars Technica, surse de încredere legate de Asociația Software pentru Divertisment (ESA), organizația responsabilă de organizarea anuală a Electronic Entertainment Expo (E3), a raportat că ediția din acest an va fi anulată. Informațiile ar fi provenit direct de la membrii ESA, iar o declarație oficială ar fi trebuit să fie emisă în curând. Cu toate acestea, până în prezent nu există nicio declarație oficială în această privință.

Dezvoltatorii au început să confirme anularea

În așteptarea unui anunț oficial, unii dezvoltatori de jocuri au început să confirme că evenimentul va fi anulat. Acesta este cazul GameSpot și Devolver Digital, care chiar au publicat următoarea frază pe contul său de Twitter: „Anulați zborurile și hotelurile pentru E3”.

Deocamdată, nimeni nu a riscat să facă o idee despre motivul pentru care E3 2020 nu va avea loc. De asemenea, nu există informații despre o amânare din cauza unei schimbări de locație sau ceva de genul. Cu toate acestea, ESA și-a exprimat deja îngrijorarea cu privire la impactul pe care focarul Coronavirus l-ar fi putut avea asupra evenimentului de la sfârșitul lunii februarie.

Preocuparea pentru răspândirea Covid-19 a fost și motivul anulării festivalurilor Coachella și SXSW.

Merită să ne amintim că, în urmă cu câteva zile, ESA i-a spus vicepreședințelor că pregătirile pentru E3 2020 au loc normal.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.