Ecranul pliabil Samsung UTG poate fi folosit pe Mi Mix Fold 2 de la Xiaomi

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
Ecranul pliabil Samsung UTG poate fi folosit pe Mi Mix Fold 2 de la Xiaomi

Xiaomi a lansat primul său telefon pliabil în martie anul trecut si este numit Mi MIX Fold. Pe măsură ce compania se pregătește să introducă noul său smartphone pliabil în prima jumătate a anului viitor, câteva detalii despre dispozitiv au început să apară. Potrivit unui nou raport, ecranul pliabil al Samsung va fi folosit în Mi MIX Fold 2 .

Mi MIX Fold 2 va avea un ecran Samsung

Xiaomi a folosit ecranul AMOLED de 8,01 inchi de la Huaxing Optoelectronics în Mi MIX Fold. Noul smartphone pliabil al companiei, Mi MIX Fold 2, este de așteptat să includă un ecran de 8,1 inci cu o rată de reîmprospătare ridicată, iar primele informații despre ecran au fost dezvăluite.

Potrivit noilor informații, Xiaomi va folosi ecranul pliabil Ultra Thin Glass (UTG) , care a fost folosit pentru prima dată pe telefonul Samsung Galaxy Z Flip, pe noul său telefon pliabil, pe care îl va lansa în 2022.

Datorită structurii sale flexibile și durabile, a trecut cu succes testele de pliere prin plierea de 200.000 de ori fără probleme. Sticla are o grosime de numai 30 de micrometri .

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat:
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.