Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip, recent anunțată de Samsung, vrea să aducă telefoane pliante în masă cu un format la modă, care amintește de telefoanele filip de acum un deceniu.

Telefoanele pliabile au fost o problemă divizibilă, mulți întrebând dacă vor avea durabilitatea pentru a justifica costurile. Lansarea originalului Galaxy Fold s-a împiedicat când oamenii au început să scoată suprafața ecranului – și se pare că noul ecran Galaxy Z Flip ar putea avea unele probleme.

Telefonul folosește ceea ce Samsung numește un ecran Infinity Flex, un panou OLED din plastic cu un strat de sticlă ultra subțire pe partea de sus, care se pare că este completat cu un alt strat de protecție din plastic.

Potrivit mai multor site-uri ce au avut in teste acest telefon, precum pocket-lint.com, telefonul dupa ce il utilizezi 2/3 zile ramane cu urme vizibile de uzura, acesta fiind sesizabile in modul de asteptare a telefonului.

Zilele acestea sunt unele decisive pentru Samsung, mutli dintre utilizatorii telefonului vin cu noi detalii, va vom tine si noi la curent.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.