El Camino ne arata finalul seriei “Breaking Bad”

Breaking Bad a fost cu siguranţă una dintre producţiile ce mi-a plăcut cel mai mult când vine vorba…
Breaking Bad

Breaking Bad a fost cu siguranţă una dintre producţiile ce mi-a plăcut cel mai mult când vine vorba de filme şi seriale, pur şi simplu este captivant şi bun, alte cuvinte nu am ce să mai spun despre acesta.

El Camino este un fel de continuare pentru Breaking Bad, serial ce a rupt, şi încă mai rupe, se vede clar că încă se uită oamenii la el dacă este să ne luăm după statistici.

Cum a apărut El Camino pe Netflix m-am uitat pentru că nu ai cum să ratezi un aşa film din universul Breaking Bad care chiar este mare, avem şi serialul “Better Call Saul” care este unul de succes şi se leagă cu BB.

Atenţie acest articol conţine spoilere atât pentru “Breaking Bad” cât şi pentru “El Camino

După un sfârşit foarte bun a serialului ce a avut lansarea din 2008 şi s-a încheiat în 2013, este vorba despre BB, ieri am primit o continuare ce ni-l arată pe Jesse, şi vom vedea ce se va întâmpla cu el de acum încolo.

Jesse trece prin mai multe obstacole înainte de a-şi îndeplini visul, acela de a termina cu toate prostiile şi să aibă o viaţă liniştită, cel puţin asta vedem că vrea, a renunţat şi la droguri iar atunci când prietenii lui au încercat să îi ofere o ţigară cu maria, acesta a refuzat.

Bine-înţeles avem nevoie şi de intrigă în acest film şi au fost destule scene cu dramă, dar totul a fost venit foarte bine pentru un fan al seriei, şi da, se putea şi mai bine, însă până la urmă a fost un film nu un serial să o lungească prea mult cu detalii.

Jesse are nevoie de bani, acesta vorbeşte cu un bătrân să îi aranjeze o scăpare şi cam asta este toată treaba în acest film, iar la final vedem toate lucrurile terminate, şi sper eu fără nici o altă continuare pentru că nu s-ar merita, decât dacă ar fii ceva chiar foarte bun, foarte bun, dar nu cred că se mai poate, serialul deja este consumat, este atât de bun în cât nu mai merită stricat cu încă un film sau o continuitate.

Nu zic că acest film nu a fost bun, a fost pentru mine, un fan al seriei foarte bun, dar deja în 2013 s-a terminat foarte bine serialul.

De la mine acest film, un fel de sfârşit al serialului are nota 8 din 10. Nu a fost esenţial însă a fost bun. Dacă eşti fan Breaking Bad trebuie neapărat să vezi El Camino.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE