Electronic Arts si Valve au facut un parteneriat, vom avea EA Games pe Steam

Există câteva vești bune pentru fani cu privire la jocurile de la Electronic Arts. Compania tocmai a anunțat…
Electronic Arts si Valve

Există câteva vești bune pentru fani cu privire la jocurile de la Electronic Arts. Compania tocmai a anunțat că a făcut parteneriat cu Valve pentru a pune jocurile EA în mâinile jucătorilor de pe Steam. Începând cu primăvara anului viitor, EA Access, care este serviciul de abonament care vine cu jocuri și beneficii pentru membri, va face un drum spre Steam.

Parteneriatul începe cu Star Wars Jedi: Fallen Order lansat pe 15 noiembrie. Jocul este deja disponibil pentru precomandă. În următoarele luni, jucătorii de pe Steam vor putea juca și alte titluri importante precum The Sims 4 și Unravel Two. Jocurile multiplayer – cum ar fi Apex Legends, FIFA 20 și Battlefield V – vor deveni disponibile anul viitor, iar jucătorii de pe Origin și Steam vor avea capacitatea de a juca împreună.

Biblioteca titlurilor se va numi The Vault. Pe lângă acestea, vor exista reduceri exclusive pe întregul catalog și beneficii pentru membrii atat Steam cat si Origin pentru unele dintre cele mai mari francize. Electronic Arts urmează să aducă mai multe noutăți și actualizări despre acest parteneriat în următoarele săptămâni și luni.

Acesta este un pas foarte important din partea EA, considerând că în trecut a evitat întotdeauna Steam. S-a asigurat că niciunul din propriile sale jocuri nu a apărut pe cealaltă platformă pentru a-și spori veniturile pe Origin. A concurat cu Steam în ceea ce privește vânzările, oferind propriile sale produse. Acesta ar putea fi un semn că EA devine în cele din urmă constient cu privire la pierderea jucătorilor pe care a văzut-o în vremurile recente. Și, pe de altă parte, am vazut că lansările sale de jocuri s-au dovedit a nu fi atât de reușite.

Din punctul meu de vedere este un parteneriat foarte bun atat pentru jucatori cat si pentru dezvoltatori, EA poate ajunge la un numar mai mare de jucatori si cumparatori pentru productiile sale, iar Steam poate avea mai multi utilizatori. La randul nostru, jucatorii pot avea acces la o librarie de jocuri mai vasta fara a fi nevoie sa instalam Origin, pentru fifa spre exemplu.

Mai multe informatii puteti citi din acest articol care este oficial de pe site-ul EA. Tu ce parere ai despre acest parteneriat?

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE