Tesla a prezentat Cybertruck-ul actualizat la evenimentul Cyber ​​​​Rodeo desfășurat la fabrica sa din Texas. Pick-up-ul electric pare mai pregătit decât versiunea concept introdusă anterior.

Elon Musk dezvăluie Cybertruck actualizat

Versiunea de pre-producție pentru Tesla Cybertruck nu are mânere de ușă. Potrivit lui Elon Musk, vehiculul va avea o tehnologie care va detecta automat șoferul și va deschide ușile. Să trecem la celelalte modificări făcute la pick-up-ul electric.

Elon Musk dezvăluie Cybertruck actualizat

Vedem oglinzile laterale

Un ștergător mare de parbriz și oglinzi laterale au fost adăugate vehiculului . Dacă vă amintiți, acestea nu erau prezente în primele prototipuri introduse. În plus, există diferențe în ceea ce privește forma farurilor de ceață și a stopurilor. Pe lângă toate acestea, există și modificări în designul jantelor din aliaj.

Elon Musk dezvăluie Cybertruck actualizat

Volanul Tesla Cybertruck arată puțin ciudat. Are o gaură în mijloc. Poate fi lăsat pentru airbag sau pentru ecranul tactil. Musk nu a spus nimic despre specificațiile tehnice ale vehiculului. A promis că va intra în producție de masă în 2023, cerându-și doar scuze pentru întârziere .

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns