Elon Musk a dat un ultimatum angajaților corporativi ai Tesla și SpaceX, al căror director este el, „Fie lucrează 40 de ore pe săptămână la birou, fie părăsesc compania”. Musk a confirmat capturi de ecran care circulă pe rețelele de socializare, despre care se spune că sunt preluate din e-mailurile trimise angajaților companiei.

Potrivit știrilor din The New York Times, atât angajații SpaceX, cât și cei Tesla au primit același mesaj de la Musk. Deși s-a subliniat în mesaj că angajații ar trebui să lucreze 40 de ore pe săptămână la birou, el a mai subliniat că personalul nu poate face ore suplimentare în birouri „la distanță” care nu au legătură cu fișele postului.

Se știe că Musk se află într-un loc diferit față de companiile din industria tehnologiei atunci când vine vorba de lucrul la distanță. Companii precum Meta, Twitter, Salesforce și Slack au făcut din munca de la distanță o opțiune permanentă. Apple, care vrea ca angajații săi să vină la birou trei zile pe săptămână, a eliminat această cerință în urmă cu ceva timp.

Potrivit raportului Bloomberg, ceea ce s-a întâmplat la SpaceX și Tesla i-a îngrijorat și pe angajații Twitter.

Deși Elon Musk dorește ca angajații Tesla și SpaceX să revină la birou, aceste schimbări nu se reflectă peste tot. Este încă posibil să vedeți anunturi care permit lucrul de la distanță pe site-ul de carieră Tesla.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns